Over Unica
Home > Over Unica > Gespecialiseerde bedrijven > Unica Networks & Services

Unica Networks & Services: specialist in fysieke ICT vraagstukken

Netwerken en connectivity
Connectiviteit en bereikbaarheid zijn essentieel voor een hedendaags bedrijf. De vaste en draadloze netwerkinfrastructuur vormt daarvoor de basis. Unica Networks & Services is met een uitgebreid portfolio uw partner voor een toekomstbestendig netwerk. Unica biedt service en support diensten als aanvulling op of verlenging van uw IT-afdeling. Denk daarbij aan ‘hands on’ activiteiten als het ontwerpen, aanleggen, muteren, onderhouden, migreren, beheren en administreren van uw netwerk, maar ook het uitvoeren van dekkingsmetingen voor de draadloze delen gebaseerd op Wi-Fi en UMTS/LTE.

Verlengstuk van uw IT- en facilitaire afdeling
Unica Networks & Services is het verlengstuk van uw IT- en facilitaire afdeling. Deze business unit  voorziet u van advies en ontwerpt de juiste connectiviteitsoplossing. Ook kunt u op hen leunen voor diensten als moves, adds and changes (MAC) en oplossingen voor beheer en administratie. Zo kunt u zich richten op uw primaire proces, terwijl u deze werkzaamheden overlaat aan de specialist, Unica Networks & Services.

Zijn uw netwerken toekomstbestendig?
De netwerkbekabeling is het meest vaste ICT component en wordt aangelegd voor 10 tot 15 jaar. Dat is een lange periode. Verstandig om hier even bij stil te staan voordat de aanleg start. Welk type bekabeling en ontwerp voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van het verwachte gebruik, de gewenste levensduur en bijvoorbeeld uw duurzaamheidsdoelstellingen. Unica deelt graag haar kennis en jarenlange ervaring met u om zo tot de voor u meest passende oplossing voor dit deel te komen.

Meer informatie kunt u vinden op www.unicanetworks.nl

Bezoekadres
Schrevenweg 1
8024 HB Zwolle

Postadres
Postbus 623
8000 AP Zwolle

telefoon 038 - 45 60 600P. (Peter) Westervaarder
businessunit-directeur

Slimme LED verlichting