Actueel

Unica-contractbeheerder Maurits Idema overhandigt een attentie aan Kees Codée van Driestar educatief

Duurzaamheidsimpuls voor Driestar educatief

Driestar educatief greep het jubileumjaar 2019 aan om de duurzaamheidsambities een nieuwe impuls te geven. Vanuit een meerjarenvisie op het gebied van duurzaamheid koos de onderwijsgroep voor de installatie van zonnepanelen, die onder begeleiding van Unica geplaatst werden. Optimalisatie van de bestaande klimaatvoorzieningen en aansluiting van de zonnepanelen op de installaties was ook onderdeel van het traject.

Amphia (foto door Beeld Werkt)

Betekenisvolle projecten in de gezondheidszorg | Jaaroverzicht 2019

Unica is al jaren een betrouwbare partner voor ziekenhuizen en andere instellingen in de gezondheidszorg. Wij helpen klanten om met innovatieve oplossingen voorop te blijven lopen om betere zorg met minder ondersteunend personeel te leveren. In 2019 mocht Unica bijdragen aan een aantal betekenisvolle projecten in de gezondheidszorg die het uitlichten waard zijn. 
 

Rotterdam Ahoy verlengd partnerschap met Unica

Samen met onze klanten maken we de toekomst | Jaaroverzicht 2019

Bij Unica staat samen met klanten aan de toekomst werken centraal. Ook in 2019 heeft Unica samenwerkingen opgezet en verlengd waar het trots op is. Er zijn onder andere contracten getekend met Rijksvastgoedbedrijf, de Gemeente Amsterdam en ProRail. Verschillende klanten hebben de samenwerking met Unica in 2019 verlengd, zoals Rotterdam Ahoy en Wensink Automotive. 

Ga naar het nieuwsoverzicht