Actueel

Dimitri Groeneweg nieuwe directeur Unica Amsterdam

Dimitri Groeneweg nieuwe directeur Unica Amsterdam

Unica Building Services heeft Dimitri Groeneweg (37) officieel aangesteld als nieuwe vestigingsdirecteur van Unica Amsterdam. Met de benoeming heeft Unica een energieke en daadkrachtige directeur met ruime ervaring uit eigen gelederen in huis gehaald. Dimitri was eerder al ad interim directeur van de Amsterdamse vestiging en daarvoor van de vestiging in Venlo. Hij is vanaf 1 september benoemd. 

Artist impression van de nieuwe ziekenhuisvoorziening in Elst

Rijnstate kiest consortium Berghege Heerkens Unica voor bouw nieuwe ziekenhuisvoorziening in Elst

Rijnstate en het consortium Berghege Heerkens Unica gaan samenwerken om de bouw van de nieuwe ziekenhuisvoorziening in Elst te realiseren. De partijen hebben daartoe een bouwteamovereenkomst opgesteld. De verwachting is dat de nieuwbouw in het voorjaar van 2021 kan starten. 'Deze combinatie toont haar meerwaarde door kennis en expertise in te brengen op onderwerpen als duurzame installatieprincipes en slimme gebouwoplossingen. Door middel van deze samenwerking hebben we er vertrouwen in dat we een gebouw realiseren dat bijdraagt aan de invulling van de ambities van Rijnstate,’ aldus directeur bouw Rijnstate Willem Jan Hanegraaf. 

Building Insight

Slimmere gebouwen en bedrijfsprocessen met dataplatform Building Insight

Het Unica Innovation Center lanceert Building Insight. Dit open dataplatform geeft gebouweigenaren inzicht en maakt comfortabeler, efficiënter en veiliger gebouwbeheer mogelijk. Een hygiënisch en veilig gebouw is in tijden van het coronavirus belangrijker dan ooit en deze innovatie levert hieraan een bijdrage. Het Unica Innovation Center is als strategische divisie van technisch dienstverlener Unica vorig jaar van start gegaan. ‘Building Insight’ is het eerste concept dat de divisie lanceert.

Ga naar het nieuwsoverzicht