CommUNICAtie magazine met special over ICT

Publicatie datum
Paragrafen

Voor iedereen geldt dat ICT steeds belangrijker wordt. Ook bij Unica raakt ICT aan alles wat het bedrijf doet. Daarom staat deze editie van het relatiemagazine van Unica geheel in het teken van ICT.

In de CommUNICAtie staat onder andere een interview met Ernst-Jan Stigter, de CEO van Microsoft Nederland. Martin Misseyer, de nieuwe CIO van Unica, vertelt over de kracht van data voor onze dienstverlening. In een duo-interview discussiëren Wensink en Unica over digitale transformatie. Daarnaast bevat het magazine een artikelen over het datamanagement in het gebouwbeheersysteem van het Radboudumc, de bouw van een nieuw datacenter in Ede, het belang van startups en hoe virtueel bouwen met BIM ook na oplevering van een gebouw zijn waarde bewijst.

CommUNICAtie is het relatiemagazine van Unica Groep. Het magazine verschijnt twee maal per jaar en bevat interviews en achtergrondartikelen over opdrachtgevers, projecten en onderwerpen die spelen in de markt en op het gebied van technische dienstverlening. 

Het magazine is hier in PDF te downloaden en terug te lezen.