Martin Misseyer benoemd tot CIO van Unica

Publicatie datum
Paragrafen

Martin Misseyer (52) is per 1 maart 2017 benoemd tot Chief Information Officer (CIO) van Unica. Hij gaat zich toeleggen op de verdere digitalisering van de bedrijfsprocessen en bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige en innovatieve diensten om Unica dé data gedreven organisatie te maken in de technische dienstverlening. Nieuwe ontwikkelingen als Internet of Things (IoT), Big Data, Predictive Maintenance en het Building Information Model (BIM) zijn in toenemende mate belangrijk voor de gebouwde omgeving en haar installaties en bieden kansen voor innovatieve partijen als Unica en de eigenaren en gebruikers van vastgoed.

Misseyer was hiervoor sinds 1999 werkzaam bij ICT-dienstverlener Ordina, meest recent als Senior Principal Expert bij het onderdeel VisionWorks. In deze functie was hij reeds intensief betrokken bij de ontwikkeling van de ICT-strategie van Unica.

Martin Misseyer:

‘het is een fantastische uitdaging om de ICT strategie verder te ontwikkelen bij Unica dat een sterke positie heeft in de ontwikkeling van steeds intelligentere en duurzamere gebouwen. Nieuwe ontwikkelingen als Internet of Things (IoT) kunnen sterk hieraan bijdragen. Unica heeft veel expertise in huis om deze ontwikkeling te versterken en ik zie het als een voorrecht om vorm te geven aan de ambitie die wij met Unica hebben.’