Unica Foundation blij met forse donaties

Publicatie datum
Paragrafen

Overtuigd van het goede werk dat de stichting Unica Foundation doet, heeft Triton, Unica’s nieuwe aandeelhouder, een substantiële donatie gedaan om het fundament van de stichting verder te verstevigen. Ook de familie Van Vliet heeft een grote donatie gedaan om de samenwerking met Triton te vieren. De Unica Foundation, die projecten van ontwikkelingsorganisaties in Nepal met technische voorzieningen en kennis ondersteunt, is erg blij met deze donaties. 

Edwin Koers, voorzitter van de Unica Foundation supportgroep: “Dankzij deze donaties kunnen we het fundament van de stichting en zijn positie op de langere termijn versterken. Dat geeft de Unica Foundation meer slagkracht, zodat meer projecten – en dus meer mensen – in Nepal ondersteund en geholpen kunnen worden.”

Donaties blijven nodig
De donatie betekent overigens niet dat er nu voldoende geld in kas is. Edwin: “Ieders bijdrage is nog steeds hard nodig en welkom. Dankzij de donaties van Triton en de familie Van Vliet kunnen we een aantal extra projecten starten. Elke euro komt voor 100% ten goede aan de mensen in Nepal, omdat we werken met vrijwilligers en vrijwel geen overheadkosten hebben”.

Op de website van de Unica Foundation is te zien welke projecten door de stichting zijn en worden ondersteund en wat de mogelijkheden zijn om de stichting eenmalig of periodiek te steunen:
•    Bekijk projecten 
•    Bekijk sponsormogelijkheden

Voor meer informatie: Edwin Koers, telefoon: 033 – 247 80 80.