Unica informatiekrant

Publicatie datum
Paragrafen

 

Aangenaam opnieuw kennis te maken!

Unica bestaat uit een netwerk van bedrijven. Elk bedrijf is specialist in zijn vakgebied en heeft een bewezen staat van dienst. De bedrijven vormen samen een krachtig netwerk met een compleet en slim dienstverleningspakket. Hiermee heeft Unica een passend antwoord op veel technische vraagstukken. Wij zijn trots op onze technologische bedrijven en stellen ze daarom graag (opnieuw) aan u voor.

Download hier de informatiekrant.

Technologie zonder grenzen

De vele facetten van ons bedrijf komen het beste tot uitdrukking in de opdrachten die we doen. Ons netwerk van bedrijven levert een veelheid aan diensten voor scholen, ziekenhuizen, kantoren, datacenters, enzovoort. Daarbij hebben ze een ding gemeen: onze diensten maken gebouwen en omgevingen duurzaam, gezond, comfortabel en veilig. Wij presenteren u een aantal opdrachten die een beeld geven wat Unica voor zijn klanten kan betekenen. 

De kracht van het netwerk

Om te laten zien wat ons netwerk van bedrijven voor u kan betekenen, hebben we drie voorbeeldprojecten uitgewerkt. De projecten zijn fictief, maar wel gebaseerd op bestaande vraagstukken die klanten bij ons neerleggen. Ze geven de mogelijkheden van de dienstverlening van Unica weer.

Laadpalenstraat
Een opdrachtgever wil een laadpalenstraat realiseren voor zijn elektrische wagenpark.
Lees meer

Laadpalen Still 1

Smart Manufacturing
Een producent van PET-flessen wil een productielijn neerzetten in een voor hem ideale locatie. 
Lees meer

Smart Manufacturing Still 3

Duurzame transformatie van monumentaal gebouw
De eigenaar van een monumentaal gebouw zoekt een duurzame technische partner voor een complete transformatie tot kantoorgebouw. 
Lees meer

Schloss Lieser Still 2