Unica krijgt World-Class Workplace 2020 keurmerk

Publicatie datum
Paragrafen


Bij Unica staat goed werkgeverschap centraal, aandacht geven aan onze medewerkers vinden we belangrijk. We willen graag weten of we het goede doen, zo laten we o.a. jaarlijks een medewerkersonderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau Effectory. De resultaten van het laatste onderzoek zijn bekend, en hoewel er altijd aandachtspunten blijven, is Unica trots op de algemene cijfers die de medewerkers hebben gegeven. Omdat het rapportcijfer hoger is dan gemiddeld, vergeleken met andere bedrijven in Nederland, krijgt Unica het World-Class Workplace 2020 keurmerk.

Unica krijgt World-Class Workplace 2020 keurmerk
Unica krijgt World-Class Workplace 2020 keurmerk

World-Class Workplace keurmerk 
De Unica-bedrijven krijgen van de medewerkers het gemiddelde rapportcijfer 7,3 voor werkgeverschap. Dat is hoger dan de gemiddelde score die andere bedrijven in Nederland behalen. Daarom mag Unica vanaf vandaag het keurmerk World-Class Workplace 2020 voeren. Dit is het grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap dat 15 jaar geleden is opgezet door onderzoeksbureau Effectory. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven waarvan de medewerkers een bovengemiddelde beoordeling geven. 

Hoge betrokkenheid 
Bijzonder is ook dat uit de algemene resultaten blijkt dat de betrokkenheid is gestegen ten opzichte van vorig jaar. Hoewel de meeste medewerkers op afstand werken en elkaar minder zien, wordt er toch een hoge betrokkenheid ervaren.  
 
2700 medewerkers 
Technisch dienstverlener Unica telt meer dan 2700 medewerkers, verdeeld over negen bedrijvenclusters. Met 24 vestigingen zijn de clusters in het hele land vertegenwoordigd. Van installatietechniek, energie, ICT tot het realiseren van smart buildings; Unica lost alle vraagstukken op die spelen op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving.

Unica krijgt World-Class Workplace 2020 keurmerk