Unica op PROVADA 2018 met thema: ‘uw gebouw van gas los’

Publicatie datum
Paragrafen


Unica Energy Solutions staat van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 juni op de PROVADA, de jaarlijkse vastgoedbeurs in Amsterdam RAI. Vanuit de noodzaak om het aardgasverbruik te verminderen, richt Unica Energy Solutions zich op duurzame oplossingen om gebouwen van het gas af te halen. 

Het Parijs-akkoord, de aardbevingen in Groningen en de afhankelijkheid van gaslevering: de noodzaak om Nederland van het aardgas af te halen is evident. De overheid wil in 2030 geen aardgas meer winnen uit de bodem van Nederland. Om de klimaatdoelstellingen te halen met de beschikbare mensen, middelen en materialen is een andere werkwijze noodzakelijk. Unica werkt aan innovaties waarbij zowel het klimaat als de circulaire economie centraal staan. Bestaande gebouwen ‘Van Gas Los’ is een van de thema’s waar Unica Energy Solutions totaaloplossingen voor heeft. 

Onderscheidende oplossingen die Unica Energy Solutions kan bieden, richten zich onder meer op functieverandering van gebouwen, bijvoorbeeld van kantoor naar appartement. Ook voor woningbouwverenigingen biedt Unica Energy Solutions krachtige totaaloplossingen om reductie van gasverbruik in appartementen te realiseren. Voor cultuur en historisch erfgoed kan Unica eveneens als langjarig betrokken energiepartner optreden. Alle oplossingen die Unica Energy Solutions op dat vlak kan bieden, zijn hier terug te vinden.

Tijdens de PROVADA geeft Unica Energy Solutions uitleg over deze oplossingen. Unica Energy Solutions is te vinden in het NeVaP-innovatiehuis, hal 12, stand 54.

Voor meer informatie: energysolutions@unica.nl.