Welloop brengt ruim 14.000 euro op voor Nepal-project Unica Foundation

Publicatie datum
Paragrafen

De sponsorloop die de Unica Foundation op 8 september 2016 organiseerde om geld in te zamelen voor de aanleg van water- en sanitaire voorzieningen in Kalika Nepal heeft uiteindelijk 14.608,25 euro opgebracht. Ruim 100 deelnemers liepen mee aan deze derde editie van de Welloop in Hoevelaken.

De opbrengst van de sponsorloop gaat naar het WASH-project Kalika dat in samenwerking met het Nepalese Rode Kruis (NRCS) wordt gerealiseerd. Ruim 1700 mensen worden met dit project, gericht op water, sanitatie en hygiëne, geholpen. De oplevering staat gepland voor januari 2019.
 

Unica Foundation ambassadeurs Edwin Koers en Marian Kos overhandigen de cheque aan Daan van Vliet, voorzitter Unica Foundation.

Welloop 2017
Unica organiseert de sponsorloop in 2017 opnieuw. Deze vierde editie van de Welloop zal plaatsvinden op 14 september 2017, wederom op De Wel in Hoevelaken.

Over Unica Foundation
De stichting Unica Foundation steunt hulpprojecten in ontwikkelingslanden door haar expertise van (duurzame) techniek te delen met de lokale bevolking. Hierdoor worden basisvoorzieningen aangelegd die de bevolking direct helpen om beter en gezonder te leven.

Voor meer informatie: www.unicafoundation.nl.