Actueel

Unica met IoT-toepassingen op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Unica is van woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari een van de exposanten van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Verschillende specialisten van Unica ontvangen de bezoekers van de beurs die dagen op de stand om hen bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van facilitaire zaken, gebouwbeheer en Internet of Things (IoT).

Unica realiseert installaties en brandbeveiliging WTC Amsterdam

Unica gaat de technische installaties aanleggen in de nieuwbouw van World Trade Center (WTC) aan de Zuidas in Amsterdam. De komende jaren wordt het grootste kantoorgebouw van Nederland uitgebreid met de bouw van ‘Tower Ten’ ter grootte van circa 32.000 m². Daarnaast vindt er een volledige renovatie plaats van Toren D (oppervlakte van 17.000 m²), die met de nieuwbouw zal worden verbonden. Ook hier legt Unica de technische installaties aan. Unica Fire Safety gaat de brandveiligheidsvoorzieningen in de nieuwbouw en de ondergrondse parkeergarage installeren.
 

Unica Building Automation ontvangt u graag op Bits, Bricks and Behaviour

Voor het derde achtereenvolgende jaar vindt de Conferentie Bits, Bricks & Behaviour plaats. Ook dit jaar zullen noviteiten op het gebied van gebouwenautomatisering, Internet of Things en duurzame optimalisaties in uw gebouwgebonden installaties centraal staan.