Unica met IoT-toepassingen op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Publicatie datum
Paragrafen


Unica is van woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari een van de exposanten van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Verschillende specialisten van Unica ontvangen de bezoekers van de beurs die dagen op de stand om hen bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van facilitaire zaken, gebouwbeheer en Internet of Things (IoT).

Als allround technisch dienstverlener heeft Unica veel specialismen in huis, waaronder meer dan veertig jaar kennis en ervaring op het gebied van gebouwautomatisering. Naast montage en inbedrijfstelling van regelpanelen verzorgt Unica ook het beheer en onderhoud van technische installaties, zowel voor specifieke panden als voor het gebouwportfolio van landelijk opererende klanten. Daarnaast beschikt Unica binnen zijn organisatie over uitvoerige kennis op het gebied van ICT, onder meer als het gaat om het genereren en uitlezen van data, het integreren van systemen en het overzichtelijk rapporteren en geautomatiseerd analyseren van deze gegevens. De gebundelde expertise resulteert in data driven solutions op het gebied van onder meer energie-optimalisatie, veiligheid, productiviteit, comfort en kostenbeheersing.

Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer komen al deze op Internet of Things (IoT) gebaseerde toepassingen samen op de stand van Unica. Specialisten van Unica Building Automation, Unica Building Services en Unica Schutte ICT zijn beschikbaar om hun kennis te delen met de bezoekers van de beurs, die van woensdag 23 t/m vrijdag 25 januari voor de 21ste keer wordt georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht.

Wilt u als onze gast deze beurs bezoeken? Registreer u hier voor gratis toegang en bezoek Unica op standnummer F45.