Gebouwautomatisering

Regel Partners is een van de meest toonaangevende systeem integratoren voor gebouwautomatisering in ons land. Innovatie en vernieuwing staat hoog in het vaandel evenals openheid van systemen.

Wij leveren een compleet pakket aan dienstverlening van advies, ontwerp, realisatie tot nazorg van gebouwautomatiseringsoplossingen van verschillende fabrikanten zoals Delta Controls, Priva, Siemens en Saia Burgess Controls.

Ook een gebouwbeheerssysteem in een professionele, externe cloudomgeving behoort tot de mogelijkheden. U maakt dan gebruik van een full service gebouwbeheersysteem zonder zelf te investeren.

Tevens leveren wij oplossingen voor data analytics waarmee gebouwprestaties tot in detail geanalyseerd en vergeleken kunnen worden. Hiermee bent u verzekerd van een optimaal presterend gebouw tegen de laagst mogelijke TCO.

U wilt uw gebouw intelligent maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door integratie van een gebouwbeheersysteem met moderne draadloze sensoren wordt het mogelijk om inzicht te krijgen in bezetting en gebruik van uw gebouw en u kunt uw medewerkers of bezoekers de mogelijkheid bieden om zelf bijvoorbeeld klimaat en verlichting te regelen, collega's te vinden of ruimtes te reserveren.

Lees meer over gebouwautomatisering op de website van Regel Partners