MTB sponsorrit

Unica Foundation

Op zaterdag 26 oktober 2019 organiseert Unica voor haar relaties een MTB sponsorrit voor het goede doel! De opbrengst van deze sponsorrit komt geheel ten goede aan de Unica Foundation.

Unica Foundation

De Unica Foundation steunt hulpprojecten in ontwikkelingslanden door haar kennis en kunde op het gebied van (duurzame) techniek op een structurele en duurzame wijze te delen met de lokale bevolking. De stichting heeft al meer dan 60 projecten gerealiseerd in Nepal en heeft daarmee meer dan 40.000 mensen geholpen.

Programma

De sponsorrit kent een afstand van 42 kilometer en vindt plaats op de MTB-tracks in de omgeving van Oosterhout. We ontvangen je rond 09:30 uur graag op onze vestiging in Oosterhout waarna om 10:00 uur de briefing start. In groepjes zullen we vanaf 10:15 uur aan de sponsorrit beginnen. Halverwege de rit maken we een tussenstop met een kleine verfrissing. De verwachting is dat rond 13:30 uur alle deelnemers weer binnen zijn. Ter afsluiting genieten we met elkaar nog even van een hapje en een drankje!

Vanaf 09:30 uur: inloop (ontvangst met koffie/thee en een lekkernij)
10:00 uur: briefing
10:15 uur: vertrek sponsorrit in groepjes
13:30 uur: hapje en drankje
15:00 uur: afsluiting

MTB Sponsorrit

Deelnamekosten

Voor deelname aan deze sponsorrit vragen wij een bijdrage van € 100,-, maar uiteraard staat het je vrij om een hoger bedrag over te maken. Op de dag zelf krijg je dan een uniek Unica wielershirt dat je uiteraard tijdens de sponsorrit kunt dragen. Klik hier voor een maattabel, zodat je jouw maat bij de aanmelding kunt doorgeven.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk t/m 15 september a.s. en kan via onderstaand formulier. Na jouw aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met jouw deelnemersnummer. 

We stellen het zeer op prijs wanneer het deelnamebedrag uiterlijk 13 oktober a.s. wordt overgemaakt. Dit mag op rekeningnummer NL 78 INGB 0665 8288 29 ten name van Stichting Unica Foundation, onder vermelding van "MTB Sponsorrit" en met de vermelding van jouw deelnemersnummer.

Unica Foundation Ramesh

Wij hopen dat je er 26 oktober bij bent!

Alleen doneren?

Fiets je niet mee, maar wil je de Unica Foundation wel een warm hart toedragen? Dan mag je natuurlijk altijd een donatie doen op het hierboven genoemde rekeningnummer.

  • Huidige Pagina 1
  • Pagina 2
  • Complete