Edwin Smit nieuwe directeur Unica Venlo

Publicatie datum
Paragrafen

Per 1 oktober 2017 is Edwin Smit benoemd als nieuwe vestigingsdirecteur van Unica Venlo. Edwin krijgt de belangrijke taak om de commerciële slagkracht en het brede dienstenportfolio in de regio Noord- en Midden Limburg verder uit te bouwen.

Edwin Smit (1967) bouwde in ruim 25 jaar een indrukwekkend cv op in het Facilitair Management. Hij doorliep diverse managementfuncties bij gerenommeerde bedrijven als KPMG, Philips en Arcadis Aqumen, waarin hij verantwoordelijk was voor het facilitair- en vastgoedmanagement van de diverse locaties.

De afgelopen 9 jaar was hij als Account Directeur bij AAFM Facility Management eindverantwoordelijk voor het strategische klantmanagement van corporate clients als Essent (RWE) en Dow Chemical. Dit trackrecord maakt dat Edwin de techniek en de dienstverlening van Unica vanuit klantzijde als geen ander kent: een belangrijk voordeel in de ambitie van Unica om een meer dan excellente klantbeleving te leveren.

Edwin is een verbindende en mensgerichte ondernemer die zich focust op de kracht en het talent van zijn team. Hij beschikt over de juiste persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten om de landelijk ingezette commerciële- en operationele programma's binnen de vestiging verder vorm te geven. Zijn ervaring aan klantzijde gaat zeker helpen om van Unica Venlo een nog sterkere klant- en servicegerichte organisatie te maken.