Onderhoud installaties Landgoed Leusderend gegund aan Unica

Publicatie datum
Paragrafen

Met gepaste trots mag Unica Building Services, gevestigd te Hoevelaken, de komende jaren het onderhoud plegen op de gebouwgebonden installaties van de panden op Landgoed Leusderend. Op maandag 26 maart 2018 ondertekende Ronald de Kimpe, partner bij VODW, en Jan Willem Keur, directeur bij Unica Building Services, de meerjaren onderhoudsovereenkomst op de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Na een intensieve aanbesteding heeft Unica de partners van Don Bosco Vastgoed kunnen overtuigen van haar klantgerichte aanpak richting haar opdrachtgevers.

Over Landgoed Leusderend
Landgoed Leusderend stamt oorspronkelijk uit 1916 en bestond toen uit een hoofdgebouw, stallen, een tuinhuis en een park. Van oudsher is het landgoed gebruikt als opleidingsinstituut. Zo vestigden paters van de orde der Salesianen zich hier begin jaren ’30 al om onderwijs te geven. Daarna is het landgoed nog geruime tijd in gebruik geweest als technische school. In 1999 is begonnen met een uitgebreide renovatie omdat de gebouwen die er toen stonden niet meer aan de eisen voldeden die tegenwoordig aan een werkomgeving worden gesteld. De villa is stijlvol en nog helemaal authentiek.

Over VODW
Door razendsnelle technologische en maatschappelijke ontwikkelingen, maakt de consument van vandaag andere keuzes. Informatie en ervaringen zijn overal vindbaar en deelbaar. Relevantie, beleving en vergelijk zijn doorslaggevend. Een nieuwe werkelijkheid, waarin bedrijven in staat moeten zijn snel en wendbaar te acteren.
VODW biedt deze ondernemingen een positief perspectief. Samen met de opdrachtgever ontsluit men snel en gericht de kennis en het ondernemerschap binnen organisaties en combineren dat met eigen diepgaande, brede expertise en innovatiekracht. VODW’ers denken daarbij altijd vanuit de behoeften van de klant, want het creëren van échte toegevoegde waarde voor de consument is het vertrekpunt én het einddoel.

Over Unica
Wat hebben vraagstukken op het gebied van energie, kantoorbezetting, de verduurzaming van gebouwen, ICT en gezonde leef- en werkomgevingen met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden opgelost met behulp van techniek. Unica biedt als allround technisch dienstverlener een passend antwoord op al deze technische vraagstukken. Uiteraard biedt Unica een geïntegreerde aanpak om te voldoen aan alle wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.
Als allround technisch dienstverlener streeft Unica Building Services naar continuïteit. Dit doen we elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden. Unica is een betrouwbare partner waar opdrachtgevers op kunnen bouwen, nu en later. Want, samen maken we de toekomst.

 

Contract ondertekening Don Bosco
Contractondertekening Don Bosco