Unica Hengelo verhuisd naar Westermaat-Zuidwest

Publicatie datum
Paragrafen

Vanaf maandag 16 maart is Unica Building Services Hengelo gevestigd aan de Vosboerweg op industrieterrein Westermaat-Zuidwest nabij de A1. Deze vestiging van Unica is de afgelopen jaren gegroeid en in ontwikkeling en was toe aan een nieuwe locatie. “Wij zijn verhuisd naar een ruimere locatie die uitstekend bereikbaar is. Dit nieuwe pand stelt ons in staat om onze werkzaamheden beter en milieubewuster uit te voeren en onze klanten in Twente en omstreken optimaal te bedienen”, vertelt Jelle Zijlstra, vestigingsdirecteur Unica Building Services.

Unica Building Services aan de Krabbenbosweg was ruim 20 jaar gevestigd in het pand van de oude Gemeentewerf in Hengelo. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid, waardoor er behoefte was aan meer ruimte. Na een grondige inpandige renovatie beschikt het nieuwe pand van Unica aan de Vosboerweg 20-2 nu over moderne kantoorruimte met flexplekken, moderne ICT-infrastructuur en representatieve ontvangstruimtes. Daarnaast is er een magazijn, inclusief milieustraat om afval te scheiden.

Unica Building Services in Hengelo realiseert het onderhoud en beheer van alle technische installaties in gebouwen en bedient met name klanten in de regio Oost-Nederland. Het nieuwe adres van Unica Building Services:

Vosboerweg 20-2, 7556 BS Hengelo, tel: 074- 24 90 149.

Unica Hengelo volgt uiteraard wel de RIVM-richtlijnen. De kantoorbezetting in het nieuwe pand in Hengelo is daarom minimaal, omdat medewerkers waar mogelijk thuiswerken. De dienstverlening naar klanten gaat gewoon door, met inachtneming van de overheidsadviezen.

Het nieuwe pand van Unica Building Services in Hengelo