Unica en Domesta tekenen meerjarig onderhoudscontract

Publicatie datum
Paragrafen

Unica Building Services en Domesta tekenden op 20 december 2017 een samenwerkingsovereenkomst voor het onderhoud aan de gebouwgebonden installaties van in totaal 23 zorglocaties. Het betreft een meerjarig contract voor het correctief en preventief onderhoud van zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties. De start van de overeenkomst was op 1 januari 2018. Vanuit de Unica vestiging in Emmen zullen de verschillende locaties van Domesta worden bediend.

Ondertekening door Evert-Jan Luiken, directeur Unica Building Services Emmen/Groningen en Dick van Riet, Hoofd Vastgoedbeheer en -ontwikkeling a.i. bij Domesta.

Domesta is een ondernemende, maatschappelijk gedreven organisatie, die betaalbare huizen biedt aan mensen met de laagste inkomens of voor wie dat om andere redenen moeilijk is dat zelf te regelen. Zij verhuurt een kleine 10.000 huizen in de gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen. Meestal aan particuliere huurders, maar in woonzorgcentra ook collectief aan zorgpartijen. 

Evert-Jan Luiken: ‘’Wij gaan er alles aan doen om de klanttevredenheid van de huurders van Domesta en onze relatie met Domesta op een hoog niveau te brengen.’’

Voor meer informatie: Evert-Jan Luiken, telefoon: 0591 57 11 11.