Unica nieuwe sponsor van theater De Nieuwe Kolk

Publicatie datum
Paragrafen

Unica is de nieuwe sponsor van De Nieuwe Kolk (DNK) in Assen. Vrijdag 24 maart 2017 hebben beide partijen hun handtekening onder het contract gezet. De VIP Lounge in het theater heet vanaf nu voor minimaal een jaar de Unica Lounge.

Sinds 2016 onderhoudt Unica de technische installaties binnen De Nieuwe Kolk. Het bedrijf draagt DNK een warm hart toe. 'Wij zien de overeenkomst als een bekrachtiging van onze samenwerking en steunen zo bovendien een toonaangevend gebouw in Drenthe', aldus Evert-Jan Luiken, directeur Unica Emmen/Groningen.

Hilko Folkeringa, directeur van De Nieuwe Kolk: “Een bedrijf dat zich in deze tijd aan cultuur verbindt, is bijzonder en waardevol. Wij zijn erg blij met de steun van Unica. Het is een logisch vervolg op de plezierige manier waarop we al functioneel samenwerken.”

De VIP Lounge heet sinds vrijdag de Unica Lounge - © Marcel J. de Jong

Op de foto van links naar rechts: Hanneke Bruggeman (directeur DNK), Gerto Valk (contractmanager Unica), Evert-Jan Luiken (directeur Unica Emmen/Groningen) en Peter van der Linde (Productmanager Zakelijke Markt DNK).

Voor meer informatie:
Evert-Jan Luiken, directeur Unica Emmen/Groningen, tel. 0591 - 57 11 11.