Legionella preventie

Verzekerd van veilig drinkwater

De afgelopen jaren neemt het aantal legionellabesmettingen in Nederland toe. Daarom heeft Nederland strenge kwaliteitseisen en wet- en regelgeving voor zorplichtige gebouwen en prioritaire locaties om de groei van de legionellabacterie tegen te gaan. Een legionellabesmetting kan zeer ernstige gezondheidsproblemen opleveren en reputatieschade voor u als beheerder.

Verklein uw risico's met het 4 stappen preventieprogramma van Unica en zorg voor veilig drinkwater in uw zorgplichtige gebouwen en prioritaire locaties. Al onze drinkwaterveiligheid-specialisten zijn BRL 6010 gecertificeerd zodat u altijd aan de wettelijke verplichting kunt voldoen.

Unica Drinkwaterveiligheid: 4 stappen preventie programma

1. Uitvoeren risico analyse en opstellen van het legionellabeheersplan
2. Oplossen van technische gebreken of eventuele legionellabesmettingen
3. Inspecteren onderhouden van uw drinkwaterinstallaties
4. Borging, registratie en monitoring via de online beheerstool

Samenwerken met Unica betekent:

Verzekerd van veilig drinkwater: door ons team met ruim 40 jaar ervaring en onze gecertificeerde BRL 6010 specialisten verzekeren wij u van veilig drinkwater.

Volledige controle: altijd inzicht met de handige online tool, ook wanneer je zelf de beheerstaken uitvoert

Beheersplan op maat: wij helpen u van plan tot uitvoering met ons volledige 4 stappenplan. Zo bent u volledig ontzorgd voor veilig drinkwater.

Altijd compliant: wij zorgen dat u voldoet aan alle voor u geldende wet- en regelgeving met betrekking tot drinkwaterveiligheid.

Eén van de grootste technische dienstverleners in Nederland. Zo heeft u alle service onder één dak.