Building Services Alkmaar

Installateur voor Alkmaar en omgeving

Met de vestiging Alkmaar is Unica ook in de kop van Noord-Holland altijd dichtbij met zijn expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technisch beheer. Iedere omgeving vraagt om specifieke technische oplossingen. Of het nu gaat om een winkel, kantoor, ziekenhuis, school of uw fabriek: Unica biedt in alle gevallen technisch dienstverlening op maat. Met als belangrijkste speerpunten: duurzaamheid, comfort, communicatie en veiligheid.

Integraal technisch beheer en onderhoud

Opdrachtgevers die Unica Alkmaar het technisch beheer in handen geven, mogen meer verwachten dan het oplossen van storingen aan bijvoorbeeld CV-installaties. Technisch beheer en onderhoud op de Unica-manier betekent ook advies op het behalen van meer duurzaamheid, een lagere CO2-footprint en reducering van de kosten. Dat begint al bij de monteur die het onderhoud uitvoert. Opdrachtgevers weten exact wie er is geweest, wat er is gedaan en hoe lang het heeft geduurd. Regelmatige evaluaties zijn gemeengoed, waarbij opdrachtgevers optimaal inzicht krijgen in de prestaties van hun installaties.

Groots in technisch dienstverlening

De vestiging Alkmaar is wellicht een compacte locatie, maar het feit dat er Unica op staat, biedt opdrachtgevers alle mogelijkheden die de technisch dienstverlener in huis heeft. Een doelmatige werkwijze garandeert dat opdrachtgevers snel aan tafel zitten met de juiste deskundige op het gebied van gebouwtechniek. Van warmtescan tot energie-advies, van airco tot duurzame koeling en verwarming en van onderhoud tot integraal technisch beheer. Unica Alkmaar opent graag zijn deuren om samen met opdrachtgevers te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bezoek- en postadres
Prof. v.d. Waalsstraat 3M
1821 BT Alkmaar

telefoonnummer: 072 - 52 00 817