Unica Datacenters als partner op KickStart Europe 2020

Publicatie datum
Paragrafen


Unica Datacenters is maandag 27 en dinsdag 28 januari 2020 aanwezig op KickStart Europe 2020. De strategie- en netwerkconferentie in de RAI Amsterdam, met bezoekers uit 20 landen, richt zich op trends rondom datacenters en de daarbij horende cloud-, connectiviteits- en edge ecosystemen.

Door bijna duizend professionals uit de industrie samen te brengen, helpt KickStart Europe de opkomende trends en technologie te verkennen die de digitale industrie en digitale infrastructuur vormgeven. Unica Datacenters is sinds drie jaar Founding Partner van KickStart Europe en daarmee aanwezig op het centrale deel van de conferentie. De datacenterspecialist verzorgt de engineering en nieuwbouw van datacenters, maar ook de verbouw, modernisatie en uitbreiding ervan. Daarnaast is Unica Datacenters actief in whitespace projecten en verzorgt zij de netwerkinfrastructuur van datazalen.

The future of Datacenter Design
Bart Sarneel, design manager bij Unica Datacenters, is een van de sprekers tijdens de conferentie. Hij neemt directie- en managementleden van bedrijven in de datacenterindustrie mee in de the future of Datacenter Design, door middel van virtual- en augmented reality. In de digitale wereld die er te zien is, kan er virtueel gekeken worden naar bijvoorbeeld een pompkamer of UPS-ruimte. Hiermee laat Bart het publiek ervaren hoe er in de toekomst steeds meer digitaal, online en 3D gewerkt zal gaan worden in de wereld van datacenters. Daarnaast gaat de design manager van Unica Datacenters spreken over het Building Information Modeling (BIM) en hoe dit model leidt tot vermindering van kosten en van fouten in de bouwsector.

Kickstart Europe Unica Datacenters 2020

Trends en ideeën
De KickStart-conferentie biedt een plek voor belangrijke opinieleiders om trends, meningen en ideeën te delen. Unica Datacenters heeft tijdens de conferentie alle mogelijkheden om het jaar met een ‘kickstart’ te beginnen en te netwerken met de belangrijkste nationale en internationale bedrijven uit de datacenterinductie. Kickstart Europe is, naast beurzen in Londen, Frankfurt en Monaco, een van de belangrijkste bijeenkomsten in de datacenterindustrie.

Wilt u als onze gast deze beurs bezoeken? Neem dan contact op met Luc Spin via lspin@unica.nl.