Olaf Oosting en Jan-Maarten Elias genomineerd voor Duurzame 50

Publicatie datum
Paragrafen


Unica Energy Solutions heeft twee afgevaardigden in de nominatielijst voor de ABN AMRO Duurzame Top 50. Jan-Maarten Elias en Olaf Oosting behoren tot de genomineerden voor deze ranglijst van Nederlanders die over de benodigde daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving duurzamer te maken. De Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer van ABN AMRO, Duurzaam Gebouwd en Nevap betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De top 50 wordt bekend gemaakt tijdens het Green Tie Gala op woensdag 18 april.

Voor Olaf Oosting is het de eerste keer dat hij genomineerd is voor de top 50 van meest duurzame Nederlanders. In zijn functie als Manager Ontwikkeling bij Unica Energy Solutions zet hij zich onder meer in op de ontwikkeling van circulaire installaties. Jan-Maarten Elias staat als directeur van Unica Energy Solutions al langere tijd bekend om zijn inzet voor duurzaamheid; in 2017 eindigde hij op de 26e plek en was hij voor het vijfde achtereenvolgende jaar in de Duurzame Top 50 opgenomen. Daan van Vliet, aandeelhouder van Unica, voormalig CEO en voormalig voorzitter van de DGBC, behoort eveneens tot de genomineerden.

Uit alle genomineerden stelt een vakjury de top 50 samen. Degene met meeste punten is lijstaanvoerder en winnaar en krijgt de duurzaamheid award. De uitreiking vindt plaats tijdens het Green Tie Gala op woensdag 18 april tijdens Building Holland in de RAI in Amsterdam.

Olaf Oosting Jan-Maarten Elias
Olaf Oosting Jan-Maarten Elias