Unica deelt kennis op Nationaal BREEAM Congres

Publicatie datum
Paragrafen

Unica is een van de sprekers tijdens het Nationaal BREEAM Congres, dat op dinsdag 20 maart plaatsvindt in Rotterdam. Het jaarlijks terugkerende evenement is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over BREEAM-NL. Het thema van het congres is: Circulariteit meetbaar maken.

Tijdens de workshop ‘Ervaring met de portfolio-aanpak BREEAM-NL In-Use’ delen Wereldhave, Colliers en PwC met Unica de ervaringen. Waar zit de meerwaarde en waar zitten de leer- en verbeterpunten? Marian Kos – Van Velzen, BREEAM-NL In Use Expert bij Unica Energy Solutions, vertelt samen met Paulien van Beusekom, projectcoördinator PwC, over de ervaring vanuit de portfolio-certificering onderdeel ‘Gebruik’ en ‘Beheer’ voor PwC. De Dutch Green Building Counsil (DGBC) gaat in op welke manier het proces en de tooling in 2018 wordt doorontwikkeld voor deze aanpak.

Stichting DGBC is als onderdeel van de World Green Building Council het grootste en meest brede netwerk in Nederland voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving. De organisatie is initiatiefnemer van het Nationaal BREEAM Congres. Voor meer informatie of inschrijven kunt u terecht op https://www.dgbc.nl/agenda/nationaal-breeam-congres.

DGBC