Unica richt energie op verduurzaming corporatievastgoed

Publicatie datum
Paragrafen

Unica Ecopower regelt in samenwerking met Hellemans Consultancy de warmtelevering en verduurzaming voor woningcorporaties. Na jarenlang exploitant te zijn geweest van energiesystemen, heeft Unica Ecopower alle kennis in huis op het gebied van de verduurzaming van gebouwen. Hellemans Consultancy is het specialistische bedrijf van Unica dat zorgt voor de meest gunstige energie-inkoop. Door de diensten te combineren, garandeert Unica een betrouwbare energielevering en -inkoop met optimale energieprestaties en kostenreductie aan woningcorporaties en haar bewoners.

Het beheer van ketelhuizen is een vak apart en woningcorporaties zien het belang van uitbesteding aan een specialist zoals Unica steeds meer in. Unica legt de nadruk op energie-efficiëntie en voert de exploitatie uit met standaardprocessen. Dit zorgt voor een reductie in de bedrijfslasten voor corporaties, lagere energielasten voor huurders en een verduurzaming van ketelhuizen.

Unica Ecopower heeft in 2016 een 15-jarige overeenkomst met deltaWonen in Zwolle gesloten en realiseert de warmtelevering en het verduurzamen van 33 ketelhuizen en 1350 woningen. De samenwerking met de Zwolse corporatie verloopt naar volle tevredenheid waarbij Unica de voor deltaWonen meest optimale oplossingen heeft ingeregeld.

Unica Ecopower en Hellemans Consultancy blijven samen investeren in kennis en expertise om deze dienstverlening bij én met woningcorporaties verder te blijven ontwikkelen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Isham Adams, Manager Duurzaam Wonen bij Unica Ecopower, tel: 06-29061443

Meer over Warmtelevering en verduurzaming voor woningcorporaties? Klik hier