Webinar inkoop duurzame energie

Publicatie datum
Paragrafen


In samenwerking met PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, heeft het onafhankelijke Unica-bedrijf Hellemans Consultancy dinsdag 26 maart een webinar gehouden over de inkoop van duurzame energie. Het webinar-programma is speciaal gericht op iedereen die betrokken is bij het inkoopproces van energie, zoals opdrachtgevers, projectleiders, inkopers, beleidsmedewerkers en duurzaamheidscoördinatoren.

Aan het woord is consultant Christiaan van Dijk. Webinar gemist? Kijk het terug op de website van Hellemans Consultancy.

Voor verdere verdieping van het onderwerp heeft Hellemans Consultancy in opdracht van PIANOo een kennisdossier over de inkoop van duurzame energie geschreven. Hierbij worden onder meer de onderwerpen uit het webinar vertaald naar praktisch toepasbare informatie voor aanbestedende diensten. Het kennisdossier is gepubliceerd op de website van PIANOo en via deze link te lezen.

Wilt u meer weten over inkoop van duurzame energie of naar de ondersteuning die Hellemans Consultancy kan bieden? Neem gerust contact op via telefoonnummer 030-2255011 of via info@hellemansconsultancy.nl.