Block titel

Unica Energy Solutions

Tekst

Unica Energy Solutions maakt de energietransitie waar! Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in integrale energievraagstukken en energiemanagement. Dit biedt opdrachtgevers duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving. Unica Energy Solutions is innovatief en speelt snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij. Het advies van Unica Energy Solutions is onafhankelijk en transparant. Onze werkwijze is: denken, doen en garanderen.

Actueel

Unica deelt kennis op Nationaal BREEAM Congres

Unica is een van de sprekers tijdens het Nationaal BREEAM Congres, dat op dinsdag 20 maart plaatsvindt in Rotterdam. Het jaarlijks terugkerende evenement is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over BREEAM-NL. Het thema van het congres is: Circulariteit meetbaar maken.

Column: Energietransitie krijgt een gezicht

De aardbeving op 8 januari 2018 met het epicentrum bij Zeerijp is volgens Jan-Maarten Elias een kantelpunt in de energietransitie. Dat schrijft de directeur van Unica Energy Solutions in zijn nieuwste column op de website van Duurzaam Gebouwd. “De angst van de Groningers heeft de energietransitie een gezicht gegeven. Vanwege de veiligheid van de mensen wordt het energietransitie programma versneld doorgevoerd”, stelt Jan-Maarten.

Olaf Oosting en Jan-Maarten Elias genomineerd voor Duurzame 50

Unica Energy Solutions heeft twee afgevaardigden in de nominatielijst voor de ABN AMRO Duurzame Top 50. Jan-Maarten Elias en Olaf Oosting behoren tot de genomineerden voor deze ranglijst van Nederlanders die over de benodigde daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving duurzamer te maken. De Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer van ABN AMRO, Duurzaam Gebouwd en Nevap betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De top 50 wordt bekend gemaakt tijdens het Green Tie Gala op woensdag 18 april.