Block titel

Unica Energy Solutions

Tekst

Unica Energy Solutions maakt de energietransitie waar! Unica Energy Solutions is gespecialiseerd in integrale energievraagstukken en energiemanagement. Dit biedt opdrachtgevers duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving. Unica Energy Solutions is innovatief en speelt snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij. Het advies van Unica Energy Solutions is onafhankelijk en transparant. Onze werkwijze is: denken, doen en garanderen.

Actueel

Unica Energy Solutions biedt Quickscan PV

Wilt u een lagere elektriciteitsrekening, uw gebouw verduurzamen en weten wat een zonne-energiesysteem (PV systeem) kost en oplevert? Vraag dan de Quickscan PV van Unica Energy Solutions aan. Via deze scan wordt onderzocht wat de opbrengst en terugverdientijd is van een PV-systeem.

Nieuwe editie magazine CommUNICAtie verschenen

De nieuwste editie van het magazine CommUNICAtie is deze week verschenen. Het relatiemagazine van de Unica Groep bevat interviews en achtergrondartikelen over opdrachtgevers, projecten en actualiteiten uit de markt. Het thema van de nieuwste uitgave is integrale dienstverlening.

Unica Energy Solutions erkend voor zonnestroom PV-projecten

Unica Energy Solutions is met ingang van augustus 2018 erkend voor het verzorgen van zonnestroom PV-projecten. De stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvIN) heeft het bedrijf half augustus opgenomen in het register van certificaathouders. Met de erkenning toont Unica aan te beschikken over de vakbekwaamheid om zonnestroom PV-projecten uit te voeren. De erkenning betekent een nieuwe uitbreiding van de duurzame technieken en diensten die Unica voor zijn opdrachtgevers kan verzorgen.