Bijscholing medewerkers Unica Fire Safety

Publicatie datum
Paragrafen

Acht monteurs van Unica Fire Safety hebben de afgelopen weken de cursus ‘praktisch leidinggeven op de werkvloer’ gevolgd. De monteurs volgden deze cursus ter voorbereiding op een mogelijk toekomstige leidinggevende functie. De cursus werd bij de School voor Techniek in Amersfoort georganiseerd door opleidingsbedrijf InstallatieWerk regio Midden.

 

In negen cursusdagen werden, onder begeleiding van docent Patrick Douglas, onderwerpen behandeld als het aansturen van medewerkers, samenwerking en vooruit plannen op de bouw. Daarnaast werd er gekeken hoe er zo goed mogelijk gecommuniceerd kan worden met project- en montageleiders.

 

Volgens Patrick was een van de doelen van deze cursus om de monteurs te leren hoe ze een ander door middel van goede communicatie kunnen bereiken. Om zo samen tot goede oplossingen te komen. Hij is erg tevreden over de groep: “Tijdens het traject heb ik deze groep ervaren als prettig, hardwerkend, kritisch naar anderen en kritisch naar zichzelf.” Onze monteurs hebben deze cursus allemaal met succes afgerond met een eindpresentatie. Voor de uitreiking van het certificaat was er uiteraard taart geregeld.

 

 

Op de foto: achterste rij v.l.n.r.: Cengiz Yalcin, Michael Hardeveld, Rick Kamperherbeek
voorste rij v.l.n.r.: Jeroen Bakker, Cris Bakvis, docent Patrick Douglas, Hans Hagestein, Stefan Willems, Ronald Boere