Unica gaat beheer en onderhoud van sprinklerinstallaties van Primark vestigingen in Nederland verzorgen

Publicatie datum
Paragrafen


Unica Fire Safety gaat het beheer en onderhoud van de sprinklerinstallaties van de vestigingen van winkelketen Primark in Nederland verzorgen. Op 30 november hebben Unica Fire Safety en Veolia, dat de Primark locaties in Nederland beheert, het onderhoudscontract getekend.

In 2008 opende Primark in Rotterdam haar eerste winkel in Nederland. Inmiddels heeft de retailketen bijna 20 vestigingen door het land verspreid. De winkels van Primark zijn in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Arnhem en Enschede te vinden.

De winkelvestigingen van Primark in Nederland zijn allemaal van een sprinklerinstallatie voorzien, voor het geval er onverhoopt brand uitbreekt. Unica Fire Safety gaat voor Primark onder andere het jaarlijks onderhoud aan de sprinklerinstallaties van de verschillende vestigingen uitvoeren. De aanwezige sprinklerinstallaties moeten ook periodiek getest worden om er zeker van te zijn dat de installaties optimaal werken als er daadwerkelijk brand ontstaat. Het uitvoeren van de periodieke testen maakt ook onderdeel uit van het onderhoudscontract met Unica, evenals het begeleiden en aansturen van de keurende instantie bij de jaarlijkse inspecties.
 

Ondertekening Unica Fire Safety en Veolia

v.l.n.r. Christaan Koekoek (commercieel adviseur Unica Fire Safety), Marco Slob (contract manager Veolia) en Tom Verschoor (directeur Unica Fire Safety)


Christiaan Koekoek, de commercieel adviseur vanuit Unica Fire Safety, is blij met deze samenwerking: “Direct al na het eerste gesprek merkte ik dat wij het volledige vertrouwen kregen vanuit Veolia om invulling te geven aan deze opdracht. Graag wil ik dan ook Veolia en Marco Slob hiervoor bedanken en gaan wij er alles aan doen om deze samenwerking tot een succes te maken.”

Unica Veolia taart