Automatiseren kun je leren… in 30 minuten

Waar voorheen voor elke automatisering of optimalisatie de hulp van de ICT-afdeling ingeroepen moest worden, is dit met op Microsoft gebaseerde oplossingen niet meer nodig. Zonder enige ICT- en of programmeerkennis is het al mogelijk uw eigen processen te optimaliseren en automatiseren.

Inschrijfbutton

Wilt u ook leren automatiseren zonder ICT-kennis? Kom dan naar de gratis kennissessie van Unica ICT Solutions op donderdagmiddag 13 juni in Van der Valk de Cantharel in Apeldoorn. Tijdens drie workshops (waarvan u er twee kunt volgen) laten we zien hoe u op zeer eenvoudige wijze zelf een mobiele app kunt bouwen met Microsoft PowerApps en Flow, data-dashboards kunt creëren om data inzichtelijk te maken met Microsoft PowerBI en hoe u het samenwerken binnen de organisatie kunt bevorderen met Microsoft Teams.

PowerPlatform

Met laten zien bedoelen we ook écht laten zien, in 30 minuten tijd nemen wij u stap voor stap mee bij het realiseren van praktische oplossingen.

Onder de bezoekers wordt na afloop van het evenement twee keer 4 uur aan consultancy verloot!

 

Stefan

Het Unica Innovation Center – Stefan te Veluwe
Het Unica Innovation Center signaleert nieuwe manieren om innovatieve technologische ideeën om te zetten in tastbare oplossingen. Stefan te Veluwe vertelt hoe zij tegen innovatie aankijken en laat u zien hoe het Unica Innovation Center het Power Platform inzet om haar ideeën te toetsen en om te zetten naar concepten.

Wouter

Digitale transformatie - Wouter Kessener

Voorafgaand aan de workshops vertelt Business Consultant Wouter Kessener tijdens het plenaire gedeelte van deze kennissessie over de bouwstenen die Microsoft gebruikt, laat hij een aantal aansprekende praktijkvoorbeelden zien zoals het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek en laat hij ook live zien hoe wij het PowerPlatform binnen onze eigen omgeving inzetten. We eindigen de plenaire sessie met een aantal praktische tips en vertellen u graag hoe Unica ICT Solutions u zou kunnen helpen om de digitale transformatie in uw organisatie effectief en efficiënt te laten verlopen.

 

lees de blog

Thye

Bouw een BI dashboard in 30 minuten - Thye Jansman

In 30 minuten tijd laat BI consultant Thye Jansman zien hoe eenvoudig het is om data uit verschillende data bronnen te combineren en deze in een interactief dashboard te tonen. Door het toevoegen van eenvoudige formules en het plaatsen van dynamische visuals, wordt data omgetoverd in waardevolle informatie. Na deze sessie bent u zelf in staat om aan de slag te gaan met PowerBI.

 • Combineren gegevens uit verschillende bronnen
 • Datamodel maken
 • Rapport en dashboard maken
 • Alerts instellen en abonneren op rapport
 • Vragen stellen aan de data

lees de blog

Sjoerd

Maak een app in 30 minuten - Sjoerd van den Biggelaar

Tijdens de app in 30 minuten workshop laat Dynamics consultant Sjoerd van de Biggelaar zien hoe eenvoudig het is om een app te maken met behulp van het Microsoft Office365 programma PowerApps. Je krijgt te zien hoe je in 30 minuten een (mobiele) applicatie in elkaar klikt. Ook wordt gepresenteerd hoe in deze app taken geautomatiseerd worden met behulp van Microsoft Flow. Fiatteren met email is binnen no-time ingericht. Na deze workshop ben jij in staat je eerste app te maken en een bedrijfsproces te automatiseren.

 • Een (mobiele) app maken
 • Automatiseren van fiatteringen proces - goedkeuren met email
 • Een app integreren in andere applicaties (Dynamics)

lees de blog

Elise

Werk samen in Teams in 30 minuten - Elise van den Bosch

Adoptieconsultant Elise van den Bosch laat zien hoe u Microsoft Teams kunt inzetten om efficiënt samen te werken. U krijgt niet alleen te zien hoe u een groep in Teams kan aanmaken en Team-sites kunt indelen, maar we laten u ook de tips en tricks zien die het werken binnen deze omgeving prettig, efficiënt en vooral krachtig maken. Laat u verrassen door de mogelijkheden van Teams op het gebied van planning, to-do lijsten, vergaderingen, rapportages, bestanden, samenwerkingsverbanden en nog veel meer. Na deze workshop kunt u zeker uw eerste stappen maken met Microsoft Teams.

 • Opzetten van een Teamomgeving
 • Samenwerken in een team
 • Chatten en Video conference via teams
 • Extra tabbladen toevoegen aan teams
 • Planner
 • OneNote

lees de blog

 

Meld u aan voor het evenement
Gegevens
Welke workshops wilt u bijwonen (max. 2)
Aanhef
Hoe is dit evenement onder uw aandacht gekomen
Gegevens introducé
Welke workshops wil de introducé bijwonen (max. 2)
Aanhef introducé (optioneel)
Mogen wij rechtstreeks informatie met betrekking tot dit evenement verstrekken aan uw introducé?