Welke stappen kun je nemen om medewerkers bewuster en veiliger te laten werken?

Gemiddeld komt  90 procent van de cyberaanvallen zoals ransomware of CEO-fraude via e-mail binnen. Het is niet verwonderlijk dat criminelen hier massaal op inzetten, want gemiddeld vier op de tien medewerkers trapt erin. Door het thuiswerken heeft de gebruiker (onbedoeld) nog meer verantwoordelijkheid gekregen. Het netwerk thuis is immers minder goed beveiligd, waardoor een cyberaanval nog grotere gevolgen kan hebben.

phishing

Een gedeelte van die verantwoordelijkheid kun je wegnemen door technische oplossingen, maar het menselijk handelen van de gebruiker is niet altijd af te dekken met techniek. Hoe zorg je er als organisatie nu voor dat medewerkers zich bewust zijn en op de hoogte zijn van de gevaren? 

Tijdens dit webinar neemt onze securityconsultant Gijs Koenjer je mee in de actuele dreigingen van 2021 en laat zien welke impact een cyberaanval kan hebben op een organisatie. Daarnaast laat hij je zien welke stappen je kan ondernemen om medewerkers te trainen en je organisatie veiliger te maken.

Wat gaan we bespreken tijdens dit webinar: 

  • De actuele dreigingen in 2021 
  • Welke impact heeft een security-incident? 
  • Hoe kun je gebruikers trainen op security bewustwording 
  • Het effectief leren inzetten van phishing simulatietrainingen


Spreker webinar

Gijs Koenjer

Gijs Koenjer

Security consultant
Unica ICT Solutions


Ook veilig en bewust aan 2021 beginnen?

Schrijf je hier in voor het webinar. Na het invullen van het formulier, ontvang je van ons de deelnamelink. Problemen met registreren? Neem dan contact op met ictmarketing@unica.nl.