ICT een kostenpost of een business enabler?

ICT is niet meer weg te denken. Zonder ICT geen kans van slagen. ICT neemt qua complexiteit alsmaar toe, evenals de mogelijkheden.

De techniek gaat sneller dan de gemiddelde gebruiker kan volgen en organisaties investeren ieder jaar weer een vermogen in ICT met als doel effectiever en efficiënter te werken, in de hoop de concurrentie voor te blijven. Digitale transformatie is key om toegevoegde waarde te bieden en het onderscheid met de concurrent te maken, maar hoe pakken we dat aan en waar dienen we rekening mee te houden?

vol is vol

Unica ICT Solutions gaat hier verder op in en neemt u samen met Microsoft mee op reis, terug naar de toekomst. Waar gaan we heen en hoe komen we daar? Een toekomst die al van start is gegaan!

Met een luxe touringcar vertrekken we vanuit het Van der Valk hotel Urmond richting het kantoor van Microsoft te Schiphol. Hier zal u aan het einde van de dag ook weer afgezet worden.

 

Schrijf u hier in

De sprekers
Verschillende sprekers, waaronder Joris Haverkort, Director van het Microsoft Experience Center en Stefan te Veluwe, manager van het Unica Innovation Center zullen u meenemen in hun transformatieverhaal. Wat betekenen deze (digitale) transformatie(s) voor uw organisatie, voor het heden en de toekomst? Daarnaast komen onze eigen Consultants aan het woord die u van praktische tips en tricks voorzien om'' de next steps in digitalisering ''te zetten.

 

Joris Haverkort

Microsoft Culturele en Digitale Transformatie
Joris Haverkort | Director Microsoft Experience Center
Joris Haverkort vertelt het verhaal rondom het transformatieverhaal van Satya Nadella (CEO Microsoft) en vertelt over de lokale reis die Microsoft Nederland heeft afgelegd voor het herontdekken van de organisatie.

Stefan te Veluwe

Het Unica Innovation Center
Stefan te Veluwe | Manager Innovation Center
Het Unica Innovation Center signaleert nieuwe manieren om innovatieve technologische ideeën om te zetten in tastbare oplossingen. Eén van de speerpunten in 2020 voor het Unica Innovation Center is het verslimmen van gebouwen (Smart Buildings) met behulp van IoT. De data die hiermee gecreeerd wordt moet worden opgeslagen, worden geanalyseerd en visueel worden weergegeven. Stefan te Veluwe, Manager Innovation Center, vertelt hoe zij Microsoft Azure gebruiken om interactie tussen mens en gebouw te creëren, zodat het gebouw zich aanpast aan de mens, en niet andersom.

Tevens vertelt hij hoe zij data analyses inzetten bij het behalen van de duurzaamheidsambities van haar klanten en het leveren van een optimale gebouwbeleving aan haar klanten.

Wouter Kessener

Digitale transformatie
Wouter Kessener | Business Consultant
Business Consultant Wouter Kessener zal dieper ingaan op de Microsoft bouwstenen die Unica ICT Solutions gebruikt bij het digitaal transformeren van organisaties. Aan de hand van aantal sprekende praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe wij bedrijfsprocessen bij deze organisaties hebben geoptimaliseerd en/of geautomatiseerd. Ook laat Wouter live zien hoe wij het PowerPlatform binnen onze eigen omgeving inzetten en gebruiken om digitaal te blijven transformeren. Wouter eindigt zijn sessie met een aantal praktische tips om de digitale transformatie in uw organisatie effectief en efficiënt te laten verlopen.

Manuel Stiphout

(REX) Dynamics
Manuel Stiphout | Microsoft Dynamics 365 CE Practice Lead
Naast het verslimmen van gebouwen met behulp van IoT beheert Unica ook deze gebouwen. Dit doen zij doen met REX Dynamics, een vastgoedbeheerapplicatie gebaseerd op Dynamics 365. Door IoT-apparatuur in deze gebouwen uit te lezen kan Unica pro-actief service verlenen.REX Dynamics is ook geschikt voor organisaties die meerdere gebouwen in het beheer hebben. Meer weten over deze oplossing? Bezoek dan het Back to the Future evenement.

Elise van den Bosch & Jannes Janssen

Effectiever en efficiënter samenwerken met Microsoft Teams
Elise van den Bosch | Change & Adoption consultant
Jannes Janssen | Special Sales telefonie

De laatste tijd hoor je veel over Microsoft Teams en dat is wat ons betreft ook niet zo vreemd! Teams is hét programma om medewerkers niet alleen dichter bij elkaar brengen, maar hen ook effectiever, efficiënter en vooral op een eenvoudige manier te laten samenwerken. Met vele verschillende oplossingen binnen één applicatie, bevat Teams alles wat nodig is om op een prettige manier te werken. Adoptieconsultant Elise van den Bosch laat zien dat er met Teams enorm wordt bespaard op reistijd. Eén-op–één gesprekken, meetings en zelfs webinars kunnen vanaf iedere locatie bijgewoond worden.

Daarnaast zal Solution  Sales Jannes Janssen de laatste ontwikkelingen presenteren met betrekking tot ‘’Bellen met Microsoft Teams’’, de volgende stap in Unified Communications as a Service (UCaaS). Welke (nieuwe) functionaliteiten kunt u binnenkort verwachten van Microsoft, en wat kunt u van Unica ICT Solutions verwachten op dit gebied? Jannes laat het u zien!

Gijs Koenjer

Dataclassificatie en Information Protection
Gijs Koenjer | Security Consultant
Beveiligingsrisico's ontwikkelen zich tegenwoordig razendsnel en het valt niet altijd mee om bij te blijven. Wij nemen u daarom mee in de laatste securitytrends en risico’s en laten zien wat dit kan betekenen voor uw organisatie. Aan de hand van praktische oplossingen wordt duidelijk hoe u met eenvoudige stappen de IT-veiligheid van uw organisatie kunt verhogen.

Aanmelden kennissessie Back to the Future

 

Gegevens
Aanhef
Hoe is dit evenement onder uw aandacht gekomen
Gegevens introducé
Aanhef introducé (optioneel)
Mogen wij rechtstreeks informatie met betrekking tot dit evenement verstrekken aan uw introducé?