De wereld van de juiste koers varen

De wereld van de juiste koers varen

Waarmee wordt Evelien ondersteund in haar drukke directeurswereld?

Als directeur zet je, naast het geven van leiding aan jouw organisatie, jouw ondernemersskills dagelijks in om het beleid van jouw organisatie te bepalen. Maar dat niet alleen, je houdt je immers ook bezig met planning, coördinatie en het kunnen blijven uitvoeren van de strategische koers van je organisatie. In deze 24/7 online maatschappij moet je daarnaast rekening houden met het exponentieel groeiende aantal beveiligingsincidenten. Maar je ook bewust zijn van de wens van medewerkers om efficiënter en effectiever overal te kunnen werken.

Veranderingen, innovaties en bedreigingen volgen elkaar in razendsnel tempo op, daarom is het juist nu misschien wel belangrijk dan ooit dat jij de focus kunt leggen op continuïteit en jouw blik kunt richten op de toekomst.

Ontdek de wereld van mogelijkheden voor jouw organisatie. 

Afbeelding
Bekijk direct jouw mogelijkheden
Afbeelding
direct contact opnemen
Security-whitepaper

Weet wat je niet weet

Organisaties worden er al jaren mee geconfronteerd. Gigantische aantallen mobiele apparaten als laptops en tablets waarmee medewerkers overal en altijd kunnen werken, en waarmee zij overal en altijd toegang hebben tot bedrijfsinformatie. Hartstikke mooi natuurlijk dat de technologie hierbij kan ondersteunen, maar voorwaarde is wel dat dit veilig kan en zonder gevaar voor de organisatie. Ruim 70% van de IT-managers denkt de security van hun organisatie op orde te hebben, maar is dat ook zo? Diezelfde IT-managers maken zich namelijk ook zorgen over het toenemend aantal cyber-security incidenten. Kortom: Durf jij te stellen dat je jouw security 100% op orde hebt? 

Afbeelding
Ontdek het in de whitepaper

 

Waarmee wordt Evelien ondersteund
in haar drukke directeurswereld?