Digitale transformatie: van visie naar de praktijk

Vandaag de dag is digitale transformatie een strategisch thema voor bijna elke organisatie in Nederland. Maar handen en voeten geven aan dit thema blijkt voor veel organisaties toch een uitdaging.

Velen hebben de ambities omtrent dit thema dan ook al naast zich neer gelegd. Ook het managen van de exponentiële groei aan data, wordt als lastig ervaren. Meerdere afzonderlijke pakketten (denk daarbij aan ERP en CRM) zijn nodig en integratie tussen meerdere pakketten is vereist. Vaak een kostbare en tijdrovende aangelegenheid. Met de introductie van Dynamics 365 wordt dit ondervangen in één pakket. Tijdens het evenement 'Digitale transformatie in de praktijk', laten wij zien hoe organisaties de next steps in digitalisering kunnen zetten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en live demonstraties kunt u ervaren hoe u met behulp van Dynamics 365 bedrijfsprocessen, producten en diensten kunt transformeren. 

Maakt u al gebruik van een ander CRM- of ERP-systeem? Geen probleem, ook dan is Dynamics 365 nog steeds een geschikte oplossing voor de 'Next steps in digitalisering'. Op 21 november zullen wij u meenemen in de wereld van digitalisering op Landgoed Klarenbeek.

Schrijf u hier in

Guus Krabbenborg

Gastspreker Guus Krabbenborg

De drie voornaamste succesfactoren van uw digitale transformatie. En nee, niet wat u denkt!

Bij het horen van de term digitale transformatie denken we met z’n allen al snel aan IT-projecten. Met de verantwoordelijkheid bij de IT-afdeling. En de nadruk op softwarepakketten en functies en features. Onze keynote spreker Guus Krabbenborg denkt daar echter heel anders over! Hij neemt u in zijn presentatie mee langs de werkelijke succesfactoren van dit soort projecten. En die liggen meestal buiten het IT-domein. Laat u zich door deze voordracht verrassen?

Dion van der Arend

Welkomstwoord
Dion van der Arend (Director sales & marketing Unica ICT Solutions)
Dion zal u tijdens het evenement hartelijk welkom heten en alvast een voorproefje geven van al het moois wat u te wachten staat deze dag!

Martin Misseyer

Break-out 1A | Het transformeren van processen, producten & diensten van Unica met behulp van het Microsoft-platform
Martin Misseyer (Directeur information management Unica Groep)

Als lid van het Executive Committee van Unica en directeur Information Management is Martin Misseyer verantwoordelijk voor de pijler 'digital' van de Unica strategie. Voor Unica én haar klanten is digitale (business) transformatie een 'hot topic'. Martin neemt u mee in de uitdagingen die deze transformatie met zich meebrengt en geeft u tips om van uw digitale (business) transformatie een doorslaand succes te maken.

Wouter Kessener

Break-out 1B | Transformatie in de praktijk met het Power Platform
Wouter Kessener (Business consultant Unica ICT Solutions)

We spreken eigenlijk niet meer over een ‘CRM’ of ‘ERP’ of enkel ‘Dynamics’ oplossing als we denken en werken aan procesautomatisering met de bedrijfssoftware van Microsoft. In deze break-out sessie gaat Wouter in op de verschuiving naar en versmelting van Dynamics met het Power platform en hoe dit platform de krachten bundelt, om alle facetten van een digitale transformatie te ondersteunen.

Michel Prinsen en Wouter Kessener

Break-out 2A | Optimale dienstverlening met behulp van Dynamics 365 en de mogelijkheden van IoT
Michel Prinsen (Sr. Dynamics 365 consultant Unica ICT Solutions)

Hoe kan Dynamics 365 Service, Field Service en Portals gebruikt worden in het reguliere serviceproces? Op welke wijze kan Internet of Things helpen in pro-actief servicebeheer? Nieuwsgierig, Michel en Wouter zien u graag!

Thye Jansman

Break-out 2B | Het combineren van verschillende databronnen en Dynamics 365 met behulp van PowerBI
Thye Jansman (Business Intelligence consultant Unica ICT Solutions)

In deze sessie laat Thye Jansman zien hoe data vanuit Dynamics 365 in Power BI geladen kan worden, om daar vervolgens interactieve rapportages van te maken. Door het toevoegen van eenvoudige formules en het plaatsen van dynamische visuals, wordt data omgetoverd in waardevolle informatie. Er wordt niet alleen data uit Dynamics gebruikt, maar Thye laat ook zien hoe eenvoudig het is om data vanuit andere bronnen te combineren in Power BI.  

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt kunt u terecht voor meer informatie over specifieke (branche)oplossingen, ontwikkeld door Unica ICT Solutions of aangeboden door partners (Click Dimensions, Hubcdrive en Scribe). Oplossingen voor de vastgoed, industrie en zorg worden hier gepresenteerd naast oplossingen voor HR, marketing, sales en serviceorganisaties. Tijdens de inloop, pauzes en borrel is gelegenheid om langs de stands te lopen en u te laten informeren.