Durf jij te stellen dat je jouw security 100% op orde hebt?

Binnen no time zijn organisaties door de coronapandemie gedwongen om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat hun medewerkers (vanuit huis) door konden werken. Dit met als resultaat dat er in 2020 gigantische aantallen mobiele apparaten als laptops en tablets zijn verkocht. Het gros van de organisaties die voor de lockdown hun security op orde hadden werden daarmee, zonder dat ze het zelf doorhadden, een stuk onveiliger.

Ruim 70% van de IT-managers denkt de security van hun organisatie op orde te hebben, maar is dat ook zo? Diezelfde IT-managers maken zich namelijk ook zorgen over het toenemend aantal cyber-security incidenten. Kortom: Durf jij te stellen dat je jouw security 100% op orde hebt? 

Tijdens dit webinar laat onze specialist je, met behulp van laagdrempelige best-practice standaarden, zien dat security uit vele disciplines bestaat en dat het niet altijd even makkelijk is om al deze disciplines te overzien. Wij geven handvatten mee waarmee je zelf aan de slag kunt, om zo je security(-beleid) en je digitale voor- en achterdeur aanzienlijk te verbeteren.


Onze specialist

Gijs Koenjer

Gijs Koenjer

Security Consultant - Unica ICT Solutions

Gijs heeft de afgelopen 10 jaar de groei binnen de ICT-branche van dichtbij mee gemaakt. Met een gezonde dosis interesse in het (security) technische maar ook het bedrijfskundige aspect van de ICT, heeft dit geleid tot specialistische kennis rondom cloud, security en Microsoft-oplossingen. In zijn rol als security consultant bij Unica ICT Solutions adviseert en begeleidt hij dagelijks vele klanten op het gebied van vulnerability management, applicatiebeveiliging en security monitoring.


Bescherm je organisatie

Schrijf je hier direct in.