Alles voor jouw veilige ICT-omgeving

Veilig en bewust je werk doen​ 


Behalve snel en goed je werk kunnen doen, is veilig werken misschien nog wel belangrijker. Zeker als je op kantoor werkt, maar ook thuis of onderweg. Een veilige ICT-omgeving is daarom de basis voor jouw veilige werkplek. Onze security-experts helpen je om de gevaren en kwetsbaarheden voor jouw organisatie inzichtelijk te maken. 

Beschermen 

Een logische volgende stap is het beschermen van je ICT-omgeving en technische maatregelen treffen om te voorkomen dat er in de toekomst onveilige situaties ontstaan. Als we eenmaal weten waar de gevaren en kwetsbaarheden zich bevinden, dan zorgen wij ervoor dat je ICT-omgeving beschermd wordt. Denk dan bijvoorbeeld aan het ontvangen van een melding als iemand opeens vanuit China inlogt, zijn wachtwoord tien keer zonder succes invoert of een aanval op je ICT-omgeving van buitenaf, zoals een DDOS aanval. Zo’n veilige ICT-omgeving is bovendien noodzakelijk om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Voorkomen 

Vraag je je wel eens af wat de effectiefste manier is om een security-incident te voorkomen? Train je collega’s en maak ze bewust van de risico’s. Een veelgebruikte methode om geld of data te bemachtigen door cybercriminelen is phishing. Met e-mails die precies lijken op de echte varianten, verleiden ze ons tot het klikken op een link. Wij geven bijvoorbeeld trainingen waarbij we je bewust maken van de gevaren en de gevolgen van phishing.

Detecteren en reageren 

Als de techniek werkt en je collega’s securityrisico’s herkennen en er juist op reageren, dan is het een kwestie van goed in de gaten houden. Dat doen wij vanuit ons Security Operations Center. Onze security-experts monitoren jouw ICT-omgeving daar 24 uur per dag en staan klaar om je pro-actief te ondersteunen bij een incident.

Herstellen en leren 

Gebeurt er toch wat, dan staan we voor je klaar. Wij lossen het incident op en zorgen dat de hele organisatie zo snel mogelijk door kan werken zoals het gewend is. Helemaal voorkomen kun je security-incidenten helaas nooit, maar door bewust te zijn van de gevaren en kwetsbaarheden kun je veel voorkomen. Vandaar dat wij het onze taak vinden om jou continue ondersteuning te geven om bewust te blijven van nieuwe risico’s.

Ook veilig en bewust je werk doen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.