Alles voor jouw veilige ICT-omgeving

Veilig en bewust je werk doen​ 

Als ICT-manager ben je verantwoordelijk voor de ICT binnen jouw organisatie. Jij zorgt ervoor dat je collega’s altijd en overal kunnen werken. Veiligheid is waarschijnlijk een steeds groter onderdeel van jouw werk geworden.

Het is jouw taak om te voorkomen dat er security incidenten plaatsvinden, want jouw collega’s runnen een organisatie en kunnen daarbij geen downtime, imagoschade of schadeclaims gebruiken. ICT-security ontwikkelt zich razendsnel, dat hoeven wij je niet uit te leggen. Zo snel, dat het bijna niet bij te houden is als jij je daar niet dagelijks in verdiept.

Je wilt als organisatie de beveiliging van je bedrijfsinformatie daarom op een gestructureerde wijze benaderen, zodat de beveiliging op een passend niveau is en blijft. Maar je wilt ook dat de mogelijke beveiligingsmaatregelen effectief en efficiënt worden ingezet en behapbaar zijn, zodat jouw organisatie daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Je wilt vooral niet dat jouw beleid ten koste gaat van de productiviteit van jouw medewerkers. Maar een beleid hierin ontstaat niet vanzelf. Daar kunnen onze consultants je bij helpen. 

De specialisten van onze security afdeling doen niet anders. Zij zijn elke dag bezig met het bieden van dienstverlening aangepast op de actuele security-dreigingen. Doordat zij jouw ICT-omgeving 24 uur per dag in de gaten houden, maken we jouw werk een beetje makkelijker.
 

Bepaal je security-niveau

Belangrijk is om te starten met inzicht krijgen in jouw security-niveau. Je denkt misschien dat alles nu prima op orde is, maar is dat ook zo? Een eenvoudige manier om daarachter te komen is een security assessment. Met dat assessment kunnen we jou een compleet beeld geven van het security-niveau van je organisatie. 

Ook helpen wij je op het gebied van vulnerability management, domeinbeveiliging, extra beveiliging van je Office 365 omgeving en kun je gebruik maken van ons security awareness programma. Daarmee kun je in verschillende stappen jouw collega’s bewust maken van de gevaren van phishing.

Met onze dienstverlening heb jij een veilige ICT-omgeving die voldoet aan de hedendaagse eisen van de markt, de AVG-GDPR en compliance-richtlijnen. Maar ook een stabiele organisatie zonder downtime en kans op imagoschade en financiële schade door phishing.
 

Ook veilig en bewust je werk doen?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.