Microsoft Dynamics CE Consultant

Microsoft Dynamics CE Consultant

Wij zijn op zoek naar jou! Waarom? Omdat jij passie hebt voor het adviseren, ontwerpen en vervolgens inrichten van complexe vraagstukken vanuit de Microsoft Dynamics CE Suite, voor de meest uiteenlopende organisaties die wij tot onze klantenbase mogen rekenen. 

Jouw nieuwe collega’s verwelkomen je graag binnen hun enthousiaste Business Applications club vol met Microsoft-minded specialisten. “Binnen ons team delen we onze kennis graag, iedereen draagt er zijn of haar steentje bij vanuit eigen expertises. Samen brengt dat onze klanten de mooiste oplossingen waarmee zij optimaal, efficiënt en met het juiste inzicht kunnen werken”, Marcel Joosten en Bart van Keulen heten jou van harte welkom binnen het team van Dynamics-deskundigen. 

Welkom!
Met jouw kennis van specifieke processen voor sales-, marketing-, projecten- of serviceorganisatie help jij onze klanten verder, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de door jou geïmplementeerde oplossingen. Ervoor zorgen dat alles op dit gebied tot in de puntjes voor elkaar is, zodat zij de geboden oplossingen in de volle breedte van het Dynamics-vlak kunnen gebruiken. 

Wie ben jij?
Nieuwsgierigheid en onderzoekend zijn eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. Met een blanco a4’tje ga jij naar de opdrachtgever en bedenkt een oplossing waarmee je vanuit jouw expertise en opgedane kennis kunt overtuigen. Het maken van de vertaalslag van vraagstelling naar (standaard)oplossing is voor jou gesneden koek. En of dat nou in teamverband is of zelfstandig, zolang jij alle beschikbare expertise maar kunt bundelen om klanten te voorzien van de meest optimale oplossing.

Wat vinden wij belangrijk?
Je bent sterk analytisch ingesteld en hebt ervaring met het implementeren van de Dynamics 365 CE-suite. Je hebt een brede kennis maar wil jezelf ook (bij voorkeur) specialiseren in Fieldservice of Project Operations en houdt van de juiste mix tussen structuur en pragmatiek.

Wat biedt Unica jou?

  • Je gaat werken met collega’s met passie voor het vak
  • Je gaat werken met de allernieuwste technieken
  • Je krijgt de beschikking over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke winstdeling, collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling
  • Je hebt een gezonde balans tussen werk en privé
  • Je hebt volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan een groeiende organisatie
  • Tot slot heb je als medewerker van Unica de beschikking over korting op allerlei diensten en producten. De leveranciers van Unica (Boels, Grohe, Fietsvoordeelshop en nog veel meer) bieden je namelijk unieke kortingen aan! 

Reacties:  
Herken jij je in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over de functie? 
Dan horen wij heel graag van je! Laat je interesse weten door je CV te mailen naar de afdeling HRM via icthrm@unica.nl.

Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over Unica ICT Solutions? Neem dan contact op met HRM via telefoonnummer 088-2222676 of stuur je vragen per e-mail naar bovenstaand e-mailadres.
We kijken uit naar je reactie!

* Graag willen wij je erop attenderen dat wij tijdens een sollicitatiegesprek om je identiteitsbewijs kunnen vragen. Wij gebruiken deze gegevens niet voor andere doeleinden. Maar uitsluitend alleen om je persoonsgegevens te verifiëren.
* Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG - maximaal zes maanden oud) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Aanhef
Aanhef
Documenten
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, odf, pdf, doc, docx, zip, odt.
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, zip, odt.
Unica neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Dit staat beschreven in ons Privacy Statement. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.