Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM

Op zoek naar een nieuwe CRM implementatie? Overweegt u een of meerdere systemen te vervangen? Wij implementeren CRM dat uw bedrijfsprocessen ondersteunt en optimaliseert.
 

REX Dynamics - Vastgoed
Voor de vastgoedsector heeft Unica ICT Solutions een op maat gemaakte CRM oplossing ontwikkeld: REX Dynamics. REX helpt u meer leads te genereren, vastgoedprocessen te stroomlijnen en meer deals te sluiten.

MAX Dynamics - Manufacturing
Productie & distributiebedrijven dienen vandaag de dag efficiënt en met lage marges winstgevend te zijn, zonder productinnovatie verloren te laten gaan. MAX voegt nieuwe ondersteuning toe aan standaard CRM zoals productdesign, service en onderhoud en garantie- en kwaliteitsbeheer.

DocStore - Documentbeheer
DocStore is een add-on die u helpt uw documenten in één omgeving te beheren en is volledig geintegreerd in Dynamics 365. Lees meer over DocStore door op de knop hieronder te klikken of probeer DocStore vandaag nog uit via de Microsoft Appsource.

Diensten

Data migratie
De migratiespecialisten van Unica ICT Solutions helpen u uw bestaande gegevens samen te voegen en uit te lijnen, voordat u te werk gaat met een nieuwe CRM oplossing. Wij zullen u begeleiden.

Maatwerk en programmeren
Veel bedrijven hebben vandaag de dag CRM systemen die hun behoeften niet (volledig) kunnen vervullen. Vaak omdat de software niet geïntrigeerd is met andere systemen of de unieke bedrijfsbehoeften niet.

Integratie
Integratie met andere (ERP) systemen is uiteraard ook mogelijk en brengt eenheid in uw front- en backoffice systemen. Unica ICT Solutions zorgt ervoor dat uw frontoffice (verkoop, marketing en klantenservice).

Bedrijfsrapportages
Bedrijfsrapporten zijn een essentieel onderdeel voor goed management. Zij geven houvast en een krachtig middel om zaken te sturen. Zowel management als personeel is erbij gebaat om op ieder willekeurig.

Training
Training is een belangrijk onderdeel voor een succesvolle CRM implementatie door Unica ICT Solutions. Organisaties die investeren in een Microsoft Dynamics CRM training ondervinden een hogere adoptie graad.

Producten
Wij bieden een unieke benadering aan bedrijven die onze producten overwegen. We zorgen ervoor dat uw front office (sales, marketing en klantenservice) direct gekoppeld is aan uw back office.