Office365 data, tenminste houdbaar tot?

Office 365 data

Hoe lang blijft jouw data in Office 365 bewaard en is het nodig om aanvullende maatregelen te treffen om je data veilig te stellen? Op die twee vragen en meer, krijg je op donderdag 4 maart een antwoord tijdens het webinar ‘Office 365 data, tenminste houdbaar tot?’  

Steeds meer organisaties maken de overstap naar de Microsoft Office 365 cloud. Door je bedrijfsdata bij Microsoft te plaatsen, ontstaat er een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van je bedrijfsdata. Die gezamenlijke verantwoordelijkheid is bij veel organisaties onvoldoende bekend. 

Regelt Microsoft dat niet? 

‘Dat wordt toch gewoon door Microsoft geregeld?’, is iets dat wij vaak horen. Maar dat is lang niet altijd het geval. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als gebruikers of beheerders documenten verwijderen? Hoe lang worden die standaard bewaard door Microsoft? En wat als de prullenbak geleegd wordt? Zijn je bestanden dan voor altijd verloren? 
 

Met live demo 

Tijdens dit webinar laat onze solution advisor Mark Meelhuysen zien wat de retentieperiode is van de verschillende Office 365 producten en licht hij toe hoe je een organisatie beter kunt beschermen tegen bijvoorbeeld dataverlies door een back-up. In een live demo laat Rico Weezenberg, enterprise system engineer bij Veeam, vervolgens enkele scenario’s van een back-up zien en licht hij de technische mogelijkheden van een back-up toe. 
 

De sprekers

Mark Meelhuysen

Mark Meelhuysen

Solution Advisor
Unica ICT Solutions 

Rico Wezenberg

Rico Wezenberg

Enterprise Systems Engineer
Veeam


Wil je er ook zeker van zijn dat jouw data in Office365 bewaard blijft? 

Schrijf je hier in voor het webinar. Na het invullen van het formulier, ontvang je van ons de deelnamelink. Problemen met registreren? Neem dan contact op met ictmarketing@unica.nl.