Senior Business Consultant Security

Kan jij onze klanten vanuit bedrijfskundig en technisch perspectief adviseren om hun veiligheid en bedrijfsprocessen te verbeteren? Zit security in je bloed, heb je ruime commerciële ervaring en ben je een stevige gesprekspartner voor onze klanten? Solliciteer dan op de functie Senior Business Consultant Security!
 
Wat ga je doen?
Als Senior Business Consultant Security word je onderdeel van het Security (Sales) team van Unica ICT Solutions. Een leuk en enthousiast team, met 6 collega’s waaronder securityspecialisten, technisch consultants en businessconsultants. Unica ICT Solutions heeft de ambitie om binnen afzienbare tijd uit te groeien tot een toonaangevende Security Provider (MSSP). Dit betekent voor jou dat je met jouw expertise, onderdeel uit gaat maken van deze groei. Je gaat je bezig houden met interessante nieuwe diensten, product ontwikkeling en deze natuurlijk ook lanceren. Een voorbeeld hiervan is een bemand Security Operations Center waaruit o.a. Managed Detection & Response dienstverlening geleverd zal gaan worden. 

Het is jouw taak om samen met onze security en sales collega’s deze afdeling naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast adviseer je bestaande klanten op security gebied, geneer je zelfstandig new business door aan tafel te komen met de juiste gesprekspartners. Het gaat hierbij om de grotere mkb-bedrijven tot groot zakelijke bedrijven. 

Onze klanten zijn nadrukkelijk bezig met het verhogen van hun ICT-beveiliging en vragen ons daarbij een adviserende en leidende rol te nemen. Jij kunt vanuit (security) bedrijfskundig en technisch perspectief een klant of prospect goed adviseren welke oplossingen zijn beveiliging en bedrijfsprocessen kunnen verbeteren.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor een klant op het gebied van security en weet binnen onze organisatie de juiste specialisten samen te brengen om de perfecte oplossing voor een klant samen te stellen. Je moet daarom niet alleen commercieel vaardig zijn, maar ook de interne organisatie aan kunnen sturen. Als een project start, zorg je voor een goede overdracht naar projectmanagement en blijf jij als Business Consultant Security betrokken bij het project. 

Jij bent:

 • Een leuke, leergierige en sociale collega;
 • Je hebt een sterke ‘sales drive’ en je kan adviesgesprekken op diverse niveaus voeren;
 • Je bent in staat Security behoeftes van organisaties te identificeren deze te verwoorden en te vertalen (b.v. op basis van CIS Controls) naar concrete oplossingen en adviezen;
 • Je bent representatief, doelgericht, creatief en weet altijd deadlines te halen;
 • Je bent zowel verbaal als schriftelijk in staat jouw oplossingen en adviezen over te dragen;
 • Je bent een ondernemende teamplayer en een kartrekker die weet te mobiliseren, inspireren en enthousiasmeren.

Opleiding en ervaring:

 • Je beschikt over een van de volgende diploma's of certificaten:
  • Een afgeronde HBO- of WO opleiding bedrijfskunde of informatica
  • CISM of CISSP
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Business consultant, Security Consultant of Security Officer; 
 • Je hebt kennis van Informatiebeveiliging, Privacy (AVG), Data Protection (GDPR) en of BIO/BIG;
 • Je hebt kennis van de CIS-Controls, NIST, ISO27001, NEN7510 en of NTA7516

Wie zijn wij?
Unica ICT Solutions bestaat meer dan 25 jaar en heeft vestigingen in Deventer, Son, Lemelerveld en Geleen. Met 250 collega's zijn we een snelgroeiende allround ICT-dienstverlener. Samen zorgen we er dagelijks voor dat onze klanten kunnen werken zoals ze willen, en natuurlijk zo veilig mogelijk. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en de ruimte om continu het beste uit jezelf te halen. Je collega's staan altijd voor je klaar om kennis te delen of samen te sparren. We denken in slimme oplossingen, zien kansen en zijn trots op wat we mogelijk maken voor onze klanten. 

Wat bieden wij?

 • Leuke, leergierige en professionele collega's;
 • De vrijheid om te blijven leren, ontdekken en innoveren;
 • Doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw wensen en ambities;
 • De mogelijkheid om als ondernemer in je eigen rol mee te bouwen aan een groeiende organisatie;
 • Een informele en open bedrijfscultuur binnen een ambitieuze organisatie;
 • Afwisselende projecten bij inspirerende klanten;
 • Uiteraard een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto en aantrekkelijke bonusregeling;
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.

Reacties:  
Herken jij je in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over de functie? Dan horen wij graag van je! Je kan je CV mailen aan de afdeling HRM via hrm@unicaschutte-ict.nl. Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over Unica ICT Solutions? Neem dan contact op met HRM via telefoonnummer 088-2222676 of mail je vragen.

We kijken uit naar je reactie!
* Graag willen wij u erop attenderen dat wij tijdens een sollicitatiegesprek om uw identiteitsbewijs kunnen vragen. 
 Wij gebruiken deze gegevens niet voor andere doeleinden. Maar uitsluitend alleen om uw persoonsgegevens te verifiëren.

*Telefonische acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Aanhef
Aanhef
Documenten
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, odf, pdf, doc, docx, zip.
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, zip.
Unica neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Dit staat beschreven in ons Privacy Statement. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen.