Senior accountmanager ICT

Senior accountmanager ICT

32- 40 uur per week
Standplaats: Deventer

Kun jij onze klanten vanuit bedrijfskundig perspectief adviseren hoe zij ICT in kunnen zetten om hun bedrijfsprocessen te verbeteren? Denk jij niet in technische oplossingen, maar kun je op strategisch level met de klant meedenken en oplossingen bieden waar zij nooit aan gedacht hadden? Heb je daarnaast affiniteit met ICT, ruime commerciële ervaring en ben je een stevige gesprekspartner voor klanten op directieniveau? Solliciteer dan op de functie senior accountmanager ICT! 

Wie zijn wij?
Unica ICT Solutions bestaat meer dan 25 jaar en heeft vestigingen in Deventer, Son, Lemelerveld en Geleen. Met 250 collega's zijn we een snelgroeiende allround ICT-dienstverlener. Samen zorgen we er dagelijks voor dat onze klanten kunnen werken zoals ze willen, wanneer en waar ze willen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en de ruimte om continu het beste uit jezelf te halen. Je collega's staan altijd voor je klaar om kennis te delen of samen te sparren. We denken in slimme oplossingen, zien kansen en zijn trots op wat we mogelijk maken voor onze klanten. 

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid mee te bouwen aan een groeiende organisatie en hier zelf in mee te groeien;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé;
 • Verantwoordelijkheden met bijbehorende bevoegdheden;
 • Interessante klanten;
 • Een informele bedrijfscultuur binnen een ambitieuze organisatie.
 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke bonusregeling, lease auto en collectieve verzekeringen;

Wat ga je doen?
Als senior accountmanager ICT word je onderdeel van het sales- en marketingteam van Unica ICT Solutions. Een groot enthousiast team, met zo’n dertig collega’s. Jouw taak is het om samen met je binnendienstmedewerker bestaande relaties te onderhouden en uit te bouwen en zelfstandig new business te genereren door aan tafel te komen met de juiste gesprekspartner op directieniveau. Het gaat hierbij om de grotere mkb-bedrijven tot groot zakelijke bedrijven. Jij kunt vanuit bedrijfskundig perspectief een klant of prospect goed adviseren welke oplossingen zijn bedrijfsprocessen kunnen verbeteren en maakt daarbij moeiteloos de vertaalslag naar het producten- en dienstenportfolio van Unica ICT Solutions.

In deze functie heb je de rol van regisseur. Je bent het eerste aanspreekpunt voor een klant en weet binnen onze organisatie de juiste specialisten samen te brengen om de perfecte oplossing voor een klant samen te stellen. Je moet daarom niet alleen commercieel vaardig zijn, maar ook de interne organisatie kunnen aansturen. In jouw rol geef je geen technisch advies. Daarvoor heb je ruim 200 specialistische collega’s, die je kunt inschakelen om een klant goed advies te geven over de stappen die hij moet zetten. Jij zorgt ervoor dat de verschillende specialisten goed met elkaar samenwerken en de communicatie soepel verloopt. Als een project start, zorg je voor een goede overdracht naar projectmanagement en blijf jij als accountmanager nauw betrokken bij het project. Jij houdt het totaaloverzicht en blijft in gesprek met de klant.

Jij bent:

 • Een leuke, leergierige en sociale collega
 • Communicatief zeer vaardig en een stevige gesprekspartner op directieniveau
 • In staat om procesmatig te denken, door je bedrijfskundige inzicht
 • Resultaat- en doelgericht: jij denkt in uitdagingen in plaats van problemen
 • Zelfstandig en initiatiefrijk
 • Een goede planner, administratief sterk en betrouwbaar

Opleiding en ervaring:

 • Een commerciële (bedrijfskundige) opleiding;
 • Affiniteit met ICT;
 • Ruime ervaring (minimaal 5 tot 10 jaar) in een commerciële B2B-buitendienstfunctie;

Reacties:  
Herken jij je in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over de functie? 
Dan horen wij graag van je!
Je kan je CV en motivatie mailen aan de afdeling HRM via icthrm@unica.nl
Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over Unica ICT Solutions?
Neem dan contact op met HRM via telefoonnummer 088-2222676 of mail je vragen.

We kijken uit naar je reactie!

* Graag willen wij u erop attenderen dat wij tijdens een sollicitatiegesprek om uw identiteitsbewijs kunnen vragen. 
   Wij gebruiken deze gegevens niet voor andere doeleinden. Maar uitsluitend alleen om uw persoonsgegevens te verifiëren.

Het opvragen van referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG - maximaal zes maanden oud) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanhef
Aanhef
Documenten
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, odf, pdf, doc, docx, zip, odt.
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, zip, odt.
Unica neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Dit staat beschreven in ons Privacy Statement. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.