Teamcoördinator Managed Services

Standplaats: Lemelerveld
Uren: 40

Ben jij een verantwoordelijke, ondernemende en ervaren teamcoördinator die aantoonbare kennis heeft van techniek? En kan jij ons verder helpen bouwen aan een klantgerichte cultuur en wil je deel uit maken van een team ervaren IT-professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als teamcoördinator Managed Services ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken voor diverse teams. Binnen deze functie ga je samen met je teams aan de slag om er alles uit te halen voor de klant, deze te verrassen en de verwachtingen te overtreffen. Daarbij stel je de teams in staat permanent te leren,zich te verbeteren en verder te ontwikkelen.

In het kort ben je verantwoordelijk voor:

  • Het verder bouwen aan onze klantgerichte cultuur;
  • De bewaking en verbetering van de kwaliteit op de dienstverlening van de afdeling Managed Services;
  • Het verder ontwikkelen, implementeren en verbeteren van de afdeling Managed Services;
  • Capaciteitsbehoefte en beheer van planning en de werkvoorraden;
  • Transitieprocessen vanuit projecten naar de afdeling;
  • Het zorgdragen voor onze dienstverlening conform de ITIL-richtlijnen;
  • De resultaten van de gehele afdeling, dit doe je in samenwerking met andere teamcoördinatoren en de manager Managed Services.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij daadkrachtig bent en stevig in je schoenen staat. Dat jij jouw team kan motiveren en inspireren. En je (prospects) klanten kan bedienen met de service die zij verdienen en die wij als Unica ICT Solutions zo belangrijk vinden.

Wat bieden wij jou?
Kies je voor Unica ICT Solutions, dan kies je voor een loopbaan bij een groeiend en toonaangevend ICT-bedrijf waar de medewerkers de belangrijkste succesfactor zijn. Wij vinden het dan ook belangrijk om je een voorstel te doen dat bij jou past. Waar je op kan rekenen is in elk geval: 

  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief met bijbehorende verantwoordelijkheden;  
  • Informele bedrijfscultuur binnen een ambitieuze en hard groeiende organisatie.

Reacties
Herken jij je in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over de functie? Dan horen wij graag van je. Je kan je motivatie en CV mailen aan de afdeling HRM via hrm@unicaschutte-ict.nl. Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over Unica ICT Solutions? Neem dan contact op met HRM via telefoonnummer 088-2222676 of mail je vragen naar hrm@unicaschutte-ict.nl. Het opvragen van referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG - maximaal zes maanden oud) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 
We kijken uit naar je reactie!

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanhef
Aanhef
Documenten
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf odf pdf doc docx zip.
Slechts één bestand.
3 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf html odf pdf doc docx zip.
Unica neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Dit staat beschreven in ons Privacy Statement. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen.