Tijd voor zorg - Beurs Zorg & ICT

Tijd voor zorg - Beurs Zorg & ICT

Zorg

Zorgorganisaties hebben te maken met hoge werkdruk, meer ouderen, een groeiende zorgvraag en een afname van het aantal werkenden ten opzichte van het aantal zorgbehoevenden. Maar ook met toenemende administratieve lasten, veranderende wet- en regelgeving, bezuinigingen en leegloop van zorgpersoneel. 

Het is tijd voor verandering.
Het is tijd voor actie.

Maar alle uitdagingen waar je als zorgorganisatie mee te maken hebt gaan ten koste van de tijd voor de zorgverlening zelf. Als zorgverlener wil je juist tijd hebben voor je patiënten en cliënten. Tijd voor het leveren van de benodigde zorg. En of het nu gaat om brandveiligheid of domotica, energie tot het creëren van inzicht, duurzaamheid of gebouwbeheer, wij van Unica, een nauw samenwerkend bedrijvencluster, kunnen jouw zorgorganisatie daarin optimaal ondersteunen. Zodat jij optimaal kunt zorgen en kunt vertrouwen op een stabiele en toekomstgerichte zorgomgeving.

Tijd voor zorg. Tijd voor elkaar. Met zorgdomotica. 

Wij nodigen je van harte uit!

Breng een bezoek aan dé ontmoetingsplek voor zorgprofessionals, Zorg & ICT. Hét grootste health tech event van Nederland op 13, 14 en 15 juni 2023 in de Jaarbeurs Utrecht! Daar laten onze experts op het gebied van zorgoplossingen jou graag ervaren hoe jij, met behulp van onze zorgoplossingen, meer tijd creëert voor zorg voor jouw patiënten en cliënten. Unica kun je vinden op stand 01.A108.

Afbeelding
Vraag direct jouw toegang aan

 

 

 

 

 

roger schmitz en paul jozephs

In 20 minuten ervaren hoeveel tijd zorgdomotica jou kan opleveren?
Maak dan hier alvast een afspraak met onze experts!

Vraag hier jouw gesprek aan met één van onze specialisten op het gebied van zorgdomotica! Vul hieronder het formulier in en Roger en Paul staan voor jou klaar om je mee te nemen in de wereld van slimme mogelijkheden.