Unica Industrie & Techniek | Unica

Unica Industrie & Techniek

Unica Industrie & Techniek

Unica industrie

Als een van de grootste technisch dienstverleners van Nederland biedt Unica bedrijven nieuwe mogelijkheden om hun productieproces te optimaliseren, slimme en gepersonaliseerde producten te ontwikkelen en hun businessmodel te verbeteren, door in te zetten op combinaties van digitale en technologische innovaties die elkaar versterken. Efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid staan daarin voorop.

Unica Industrie & Techniek

De industrie digitaliseert en automatiseert. Door een combinatie van digitalisering, koppelingen van intelligente systemen en nieuwe technologieën wijzigen niet alleen productieprocessen in de industrie, maar uiteindelijk ook businessmodellen, beroepen en consumptiepatronen. Juist in de complexe industriële wereld, hebben wij veel kennis en ervaring.

Onze multidisciplinaire projectteams voeren samen met opdrachtgevers slimme procesverbeteringen door in het ontwerp, de bediening en de procedures. Dat doet we zowel binnen een bestaand productieproces, maar ook bij productie-uitbreiding of complete nieuwbouw.

Voordelen van Unica Industrie & Techniek

Afbeelding
1

Samenwerking binnen ons netwerk van bedrijven is voor Unica vanzelfsprekend.

Afbeelding
2

Wij doen alleen zaken met leveranciers die een duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering hanteren.

Afbeelding
3

Unica kent een ruim 90-jarige historie als zelfstandige technisch dienstverlener met specifieke kennis van en ervaring in de industrie.

Afbeelding
4

Van Manufacturing Execution tot System (MES) tot Enterprise Resource Planning (ERP) en van duurzaamheid tot data.

 

Paul de Jong

Aan de slag met Unica Industrie & Techniek

Ontdek de innovatiemogelijkheden voor jouw organisatie om een volgende stap te zetten in verdienvermogen, innovatiekracht, strategische autonomie en een toekomstbestendige industrie.

Laat hieronder je gegevens achter, onze commercieel manager Paul de Jong staat samen met zijn team voor je klaar!