Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Samen met Unica Building Automation en Unica Building Services staat Unica ICT Solutions van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 janauri 2019 op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwenbeheer. Tijdens deze drie dagen durende beurs demonstreert Unica ICT Solutions hoe location based services binnen gebouwen bijdragen aan een efficiëntere benutting van (kantoor)ruimtes, een besparing in kosten en hoe deze services resulteren in een waardevermeerdering van een (kantoor)pand.

In een live demonstratie laten we zien dat door het aanbrengen van sensoren binnen gebouwen, de bezetting van ruimtes gemonitord kan worden, en hierdoor gebouwbeheerders inzichtelijk hebben welke ruimtes er veel of weinig gebruikt worden. Op basis van deze informatie kan bijvoorbeeld besloten worden om kantoorruimte te sluiten of openen, om het schoonmaakbeleid aan te passen en kunnen verlichting en verwarming in- of uitgeschakeld worden. Ook kunnen de sensoren detecteren of vergaderruimtes in gebruik zijn en wordt dit door middel van een applicatie inzichtelijk gemaakt voor de organisatie. Het zoeken naar beschikbare vergaderruimte is hierdoor verleden tijd!

Bezoek de beurs om met consultants van Unica ICT Solutions te bespreken hoe location based services uw organisatie kunnen helpen bij het besparen in kosten, of simpelweg uw werk vereenvoudigen.

Registreer hier gratis en bezoek ons op stand F45 in de Jaarbeurs Utrecht of vul het onderstaande contactformulier in zodat wij u kunnen benaderen voor het plannen van een afspraak.