Workshop: Bring Your Own Data

Workshop: Bring Your Own Data

Van data naar informatie, in één middag!

Veel data beschikbaar, maar gebruikt u deze nog niet optimaal? Met Business Intelligence (BI) kunt u eenvoudig inzicht krijgen in uw data en deze combineren in overzichtelijke rapportages. Tijdens de workshop Bring Your Own Data van Unica ICT Solutions, kunt u op informele wijze de mogelijkheden van BI ontdekken, specifiek gericht op uw data.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop gaat u samen met de consultants van Unica ICT Solutions aan de slag met uw eigen data. Denk bijvoorbeeld aan excelsheets, exports uit bedrijfsapplicaties of data die u krijgt van leveranciers of klanten en u graag wil combineren met uw eigen gegevens. Samen gaan we de mogelijkheden van (Power) BI ontdekken, waarbij u meteen input kunt geven.

Indien gewenst bekijken we ook hoe BI in uw organisatie ingericht kan worden. We bespreken enkele oplossingen (architectuur) voor zowel on-premise als in de cloud en lichten de licentiemogelijkheden toe.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor medewerkers die op regelmatige basis met bedrijfsdata- of rapportages te maken hebben. Dit kunnen controllers, financials of mensen met een sturende functie zijn, maar ook medewerkers die minder frequent rapportages maken. Het is vooral belangrijk dat u als deelnemer enig gevoel heeft bij de data en weet waar de data over gaat.

Wat doen we na de workshop?

Als u na het volgen van de workshop enthousiast bent over de mogelijkheden van (Power)BI en denkt dat BI voor uw organisatie de juiste oplossing kan zijn om data te combineren en heldere rapportages te maken, dan gaan we graag met u in gesprek over een vervolgtraject.

Wat wordt er van mij (als deelnemer) verwacht?

Aangezien we met uw eigen data gaan werken, is het van belang dat wij tijdig over deze data beschikken. Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. In een voorbereidend gesprek gaan wij dieper op de (technische) details in. Ook vragen we u de wensen, vragen en verwachtingen vooraf met ons te delen, zodat we er een succesvolle workshop van kunnen maken. Het is een organisatiespecifieke workshop, daarom kunnen we bij de inhoud en vorm van de workshop rekening houden met uw wensen en zal uw data niet gedeeld worden met andere deelnemende organisaties. Zowel de inhoud als de vorm van de workshop kunnen we aanpassen op uw wensen, waarbij bovenstaande opzet als leidraad kan gelden.
 

Aantal: 3 tot 4 deelnemers, 2 specialisten van Unica ICT Solutions
Duur: dagdeel (3 tot 4 uur)
Waar: Locatie naar wens
 

Aanmelden Bring Your Own Data Workshop: