“Stel medewerkers centraal in ICT-transformatiestrategie”

Publicatie datum
Paragrafen


Unica Schutte ICT heeft vorige maand een bijdrage geschreven voor de website van Management Events. In het artikel laat directeur Ed Staal zijn licht schijnen over de ICT-transformatiestrategie die organisaties momenteel doormaken. De centrale boodschap is dat medewerkers centraal moeten staan bij die transformatie.

“Technologie stond voorheen in het teken van de behoeften van de gebruikers, maar sinds het digitale tijdperk zien we de verandering dat organisatie en gebruikers zich steeds meer moeten aanpassen aan de technologie”, vertelt Staal in het artikel. “De snelheid van verandering is hoger dan ooit, dus het is noodzakelijk medewerkers te helpen hoe ze nieuwe ICT-technologie moeten gebruiken. Een goed begeleide introductie is belangrijk om hen te laten wennen en het gewenste effect van nieuwe ICT-oplossingen te bereiken.”

Het volledige (Engelstalige) artikel is te lezen op de website van Management Events. Behalve de bijdrage op de website, neemt Unica Schutte ICT later dit jaar ook deel aan de 600 Minutes Mid-Market IT conferentie die door Management Events wordt georganiseerd. Dit evenement vindt plaats op donderdag 7 juni in Zaandam.