Citrix benoemt Unica Schutte ICT tot Gold-partner

Publicatie datum
Paragrafen

Unica Schutte ICT mag zich sinds november jl. Gold-partner van Citrix noemen. Daarmee erkent de virtualisatiespecialist de kennis, ervaring en toewijding die Unica Schutte ICT op het gebied van Citrix-technologie heeft bewezen. Naast de benoeming tot Citrix Gold-partner, behaalde Unica Schutte ICT ook de virtualisatie specialisatie die sinds vorig jaar onderdeel is van het partnerprogramma van Citrix.

Met het behalen van de virtualisatie specialisatie is Unica Schutte ICT één van de eerste ICT-bedrijven in Nederland die deze expertise bewezen in huis heeft. Daarvoor moest onder meer een practicum worden afgelegd, dat medio november met succes werd voltooid. Tegelijkertijd voldeed Unica Schutte ICT aan de voorwaarden om tot Citrix Gold-partner benoemd te worden. “Unica Schutte ICT is al jaren een gewaardeerde partner die haar vertrouwen in Citrix-technologie toont. Nu zij benoemd is tot Gold-partner en de virtualisatie specialisatie in de wacht heeft gesleept, treedt zij toe tot een select gezelschap van Citrix-partners in Nederland die vanzelfsprekend erg belangrijk zijn voor onze organisatie”, aldus André Lodewijks, Channel Manager Benelux van Citrix.

Ook Unica Schutte ICT is uiteraard blij met de benoeming tot Gold-partner. “Wij investeren permanent in kennis over de technologie die wij voor onze oplossingen inzetten. Wij hebben al jaren een uitstekende relatie met Citrix en gebruiken hun virtualisatieproducten veelvuldig in de oplossingen die wij onze klanten bieden. Het is prettig dat Citrix dat beloont met de toekenning van deze partnerstatus en specialisatie”, stelt commercieel directeur Ed Staal als reactie op de benoeming.

Unica Schutte ICT en Citrix zullen ook in 2016 de intensieve partnerrelatie blijven versterken, onder meer middels gezamenlijke marketingactiviteiten en uiteraard door het blijven volgen van technische trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste vernieuwingen in het Citrix-portfolio.