DataCore award 'Best Partner Benelux' voor Unica Schutte ICT

Publicatie datum
Paragrafen

Fabian Eilander, Netwerkspecialist Datacenter bij Unica Schutte ICT, heeft tijdens de DataCore Days op 5 en 6 april in Parijs de award voor ‘Best Partner Benelux’ in ontvangst genomen. Unica Schutte ICT is ruim 11 jaar partner van DataCore.

Op het evenement werd aan distributeurs, partners en klanten van DataCore de visie, roadmap en nieuwe huisstijl gepresenteerd. Daarnaast werd het 20-jarig bestaan van het bedrijf gevierd en de nieuwe CEO voorgesteld. George Teixeira doet een stapje terug, het bedrijf zal vanaf nu geleid worden door Dave Zabrowski.

Software Defined Storage

Unica Schutte ICT maakt gebruik van DataCore technologie in het eigen datacenter en bij een aantal klanten op locatie voor on-premise storage. Vooral organisaties in de gezondheidszorg en bedrijven met een 24x7 productie of dienstverlening maken gebruik van DataCore, omdat het een Software Defined Storage (SDS) oplossing is die realtime, always-on data mogelijk maakt. Software Defined Storage is een trend op dit moment en wordt steeds vaker gebruikt in datacenters. Unica Schutte ICT is daar samen met partner DataCore elf jaar geleden al mee begonnen en beschikt dus over ruime ervaring en veel kennis op het gebied van SDS-technologie.

Samenwerking DataCore

Fabian Eilander: “De nauwe samenwerking met DataCore is prettig, omdat we onze klanten snel kunnen helpen. Ook klanten die (nog) geen gebruik maken van de cloud-dienstverlening van Unica Schutte ICT, kunnen gebruik maken van de DataCore-oplossing. Sinds het tweede kwartaal van 2018 is het namelijk mogelijk voor onze klanten om al heel klein in te stappen in deze oplossing. Mijn verwachting is dat steeds meer van onze klanten in de toekomst gebruik gaan maken van de DataCore oplossingen.”

Fabian Eilander nam namens Unica Schutte ICT de award in ontvangst, van links naar rechts: Pierre Aguerreberry (Director Region EMEA Southern Europe), Fabian Eilander (Unica Schutte ICT), Ekrem Koç (Sales Manager Benelux) en Dave Zabrowski (CEO).