Drake & Farrell en Unica Schutte ICT verlengen samenwerking

Publicatie datum
Paragrafen

 

Onlangs hebben Drake & Farrell en Unica Schutte ICT hun samenwerking met drie jaar verlengd. Met de ondertekening van de nieuwe raamovereenkomst blijft Unica Schutte ICT de komende jaren partner van de supply chain dienstverlener. 

Eén van de projecten die voortvloeit uit de verlenging van de samenwerking is de vernieuwing van de infrastructuur op de huidige Hosted IT omgeving. Edward van Dam, Managing Director bij Drake & Farrell licht de keuze toe: “De keuze voor vervanging is gebaseerd op de verwachte organisatiegroei en veranderende wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Met de vernieuwing van de infrastructuur hebben we een toekomstbestendige ICT-omgeving door gebruik te maken van geavanceerde hardware. Ook kunnen we sneller business waarde leveren aan onze klanten door onze nieuwe flexibele en schaalbare OTAP (ontwikkel-test-acceptatie-productie) omgeving. In combinatie met agile werken kunnen we beter en sneller releasen, met behoud van kwaliteit voor onze interne organisatie en bovenal onze klanten.” 

Ed Staal, directeur bij Unica Schutte ICT, vertelt over de voordelen van de nieuwe omgeving: ”Met de vernieuwde Hosted IT omgeving kan Drake & Farrell haar medewerkers en klanten optimaal blijven bedienen ten aanzien van flexibiliteit, performance van de ICT-omgeving en het borgen van de continuïteit. 
 

Ondertekening contract Drake & Farrell en Unica Schutte ICT

Edward van Dam (links) en Ed Staal (rechts), ondertekenen de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.