Kennissessie: Automatiseren kun je leren

Publicatie datum
Paragrafen

Waar voorheen voor elke automatisering of optimalisatie de hulp van de ICT-afdeling ingeroepen moest worden, is dit met op Microsoft gebaseerde oplossingen niet meer nodig. Zonder enige ICT- en of programmeerkennis is het al mogelijk processen te optimaliseren en automatiseren.Tijdens de kennissessie op 13 juni in Apeldoorn worden deelnemers in workshops van slechts 30 minuten stap voor stap meegenomen bij het realiseren van praktische oplossingen op het gebied van business intelligence, maken van apps en werken in teams.
 

​Wilt u ook leren automatiseren zonder ICT-kennis? Kom dan naar de gratis kennissessie van Unica ICT Solutions op donderdagmiddag 13 juni in Van der Valk de Cantharel in Apeldoorn. Tijdens drie workshops (waarvan u er twee kunt volgen) laten we zien hoe u op zeer eenvoudige wijze zelf een mobiele app kunt bouwen met Microsoft PowerApps en Flow, data-dashboards kunt creëren om data inzichtelijk te maken met Microsoft PowerBI en hoe u het samenwerken binnen de organisatie kunt bevorderen met Microsoft Teams.

PowerPlatform

Met laten zien bedoelen we ook écht laten zien, in 30 minuten tijd nemen wij u stap voor stap mee bij het realiseren van praktische oplossingen.

Meer informatie en aanmelden